Afbeelding
To Cato

Conceptstore To Cato is stoer, speels en eigenwijs

7 februari 2020 om 12:32 Winkels

ARKEL ,,Wat een geweldig leuke winkel. Zo divers, warm, stoer, speels en eigenwijs. Een winkel waar je zeker met iets leuks vandaan gaat." Het is slechts één van de hartverwarmende reacties die Karinka Sprangemeijer ontving, nadat zij amper drie maanden geleden haar concepstore To Cato aan het Dr. H. de Vriesplein 2 in Arkel opende.

In de winkel kunnen klanten terecht voor onder meer dameskleding (maat 38-56), babykleding, sjaals, tassen, sieraden (man en vrouw), vinyl (grammofoonplaten), leren artikelen, haakwerk, etswerk (glas/leisteen), fairtrade kleding, orgonites, biologische thee. Zelf behang kan besteld worden. Ook de service van DHL voor het inleveren en afhalen van postpaketten is een voltreffer.

Speciaal voor de dames is er woensdag 26 februari tot 21.00 uur een Ladies Night in To Cato. Met hapje en drankje.

,,December was echt een topmaand met Sinterklaas en kerst", aldus Karinka, die een leuke actie heeft bedacht. Er wordt bij 600 Facebook likes middels een tombola 1 persoon gekozen en hij/zij ontvangt een kadobon van 25 euro.

Valentijnsdag komt er aan en dat is ook te merken in de winkel. Er zijn diverse leuke cadeau-artikelen voor jong en oud te vinden. Stilzitten is er niet bij in To Cato; er zijn leuke gesprekken gaande over nieuwe samenwerkingsverbanden.
To Cato is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer vragen of een plekje huren in de winkel? Mail naar info@tocatoconceptstore.com of bel 06-54212132.

advertentie
advertentie