Nieuwe expositie in het Hendrick Hamel Museum

9 februari 2020 om 12:48 Overig

GORINCHEM Ali Stekelenburg exposeert van 14 februari tot en met 31 maart in het Hendrick Hamel Museum. De expositie is te bezichtigen van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 tot 17.00 uur en op de tweede zondag van de maand, Culturele Zondag Gorinchem, van 13.00 tot 17.00 uur.

Ali Stekelenburg, geboren in Dalem maar inmiddels vele jaren Gorcumer, is van jongs af aan geïnteresseerd in kunst en dan voornamelijk tekenen en schilderkunst. Ze heeft geprobeerd een dure schildercursus te kopen, maar daar waren haar ouders niet blij mee. Gelukkig voor hen, maar misschien wel jammer voor Ali, kon de bestelling geannuleerd worden. Ze is opgeleid als activiteitenbegeleider en heeft dit beroep twintig jaar met heel veel plezier uitgevoerd. Maar de schilderkunst bleef trekken.
Sinds 1985 heeft ze dit serieus opgepakt en heeft ze vele inspirerende lessen gevolgd bij gerenommeerde Kunstenaars zoals Kees van Beuzekom en lessen gevolgd over Willem de Koning.  Zoals elke schilder is het een heel groeiproces om je eigen stijl en vorm te vinden en ook Ali heeft zo'n weg bewandeld. Van de klassieke realistische schilderijen, naar meer abstracte grote en zeker kleurrijke doeken.. Maar ook schilderijen van typisch Gorcumse taferelen. Het plezier in het schilderen spettert er van af!

Voor meer informatie: www.hendrickhamelmuseum.nl










 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie