Kapper en franchisenemer Ricardo Hofman van Hizi Hair.
Kapper en franchisenemer Ricardo Hofman van Hizi Hair. Hizi Hair
ADVERTORIAL

Hizi Hair's Next Top Hairstylist

12 februari 2020 om 12:28 Zakelijk

GORINCHEM Sinds anderhalf jaar heeft Hizi Hair een vestiging in Gorinchem en de kapsalon is er eigenlijk al niet meer weg te denken. Binnenkort is het mogelijk om over de schouder van kapper en franchisenemer Ricardo Hofman mee te kijken. Mediamerk &C gaat in samenwerking met Hizi Hair een online serie maken. Ricardo krijgt daar een rol in.

De Gorinchemse vestiging van Hizi Hair werd augustus 2018 geopend in Winkelcentrum Hoog-Dalem en sindsdien loopt de zaak als een trein. Ricardo Hofman vertelt: ,,We mogen steeds meer mensen in Gorinchem blij maken met een mooi kapsel. Inmiddels zijn we met een leuk team van negen personen en zijn we sinds vorig jaar december zeven dagen in de week geopend." Hofman heeft wel een idee wat het succes van zijn kapsalon veroorzaakt. ,,Hizi Hair is, met vijfenzestig salons in Nederland, een bekende speler in de kappersmarkt. We hebben een betrouwbare naam en doen er ook alles aan om dat zo te houden. Hizi Hair staat voor persoonlijke aandacht voor een eerlijke, vooraf afgesproken prijs. Klanten kunnen met of zonder afspraak langskomen voor bijvoorbeeld een knipbeurt met wasmassage in een massagestoel, of gewoon eens binnenwandelen voor advies. Onze haarstylisten en kleurexperts genieten van het vak en weten wat ze doen; ze zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen. Ook werken we met goede, professionele producten om het haar en de eigenaar te laten stralen. Wij streven naar blije klanten en luisteren daarom altijd goed naar de wensen en behoeften. Tijdens de behandeling kan men genieten van een momentje voor zichzelf en vervolgens weer stralend de deur uit gaan."

Hofman, die nu ruim tien jaar in het vak zit, is voor een online serie uitgeroepen tot Hizi Hair's Next Top hairstylist. Hij vertelt: ,,Er wordt een leuke online serie gemaakt in samenwerking met &C, het mediamerk van Chantal Janzen. Niet alle haarstylisten kwamen daarvoor in aanmerking, na een auditie werden er tien mensen uitgekozen. Het is super tof dat ik er daar één van ben. Hizi Hair's Next Top hairstylist wordt opgenomen op ons hoofdkantoor. Begin april komt de eerste aflevering online. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden. In januari hebben we onze klanten al een beetje warm gemaakt door hen allemaal het &C Magazine mee te geven. Op onze Facebookpagina plaatsen we af en toe een update over de serie, plus leuke nieuwtjes over de salon."

advertentie
advertentie