CaribabadBataafsekade 84204 AX Gorinchem0183 - 623911 of caribabad.nlCaribabad is onderdeel van Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties.
CaribabadBataafsekade 84204 AX Gorinchem0183 - 623911 of caribabad.nlCaribabad is onderdeel van Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties. Doortje van Dooren
ADVERTORIAL

Tien miljoenste bezoeker Caribabad in zicht

20 februari 2020 om 13:15 Nieuws

GORINCHEM Het Caribabad is meer dan dertig jaar een begrip in Gorinchem en omgeving. De basis van het concept is van meet af aan stevig uitgerold. Nu, dertig jaar verder, staat het goede uit het verleden nog steeds als een huis, maar wordt ook regelmatig ruimte vrijgehouden voor nieuwe trends en ontwikkelingen. Door deze constante bedrijfsvoering hoopt de organisatie binnenkort de 10 miljoenste bezoeker te ontvangen. Een stevige prestatie waar men met plezier naar uitkijkt.

Meghan Schenau is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Zij is, net als de rest van het team, maar wat trots op deze cijfers en de constante stroom bezoekers. Meghan: ,,Wij staan er soms niet bij stil maar het Caribabad is dé plek waar hele mooie herinneringen worden gemaakt. De allereerste plons ooit, toegejuicht worden vanaf de tribune of het overwinnen van angsten tijdens de zwemles. Niet alleen door jong, maar ook door oud. Het is een plek waar menigeen zijn of haar sportieve doelstellingen haalt, bijvoorbeeld bij de Merwede Triathlon of bij een zwem- of polowedstrijd. Veel van onze medewerkers werken hier vanaf de start en zien onze bezoekers opgroeien.

Van kleine hummel bij het baby peuterzwemmen tot aan het zelf met je kind deelnemen aan baby peuterzwemmen. Dit blijft bijzonder voor onze instructeurs. Een groot deel van onze activiteiten zijn door de jaren heen aantrekkelijk en tijdloos gebleken. Kortom, het Caribabad is voor veel mensen uit Gorinchem en omstreken een bijzondere plek, en misschien zelfs wel hun Happy Place. Gelukkig maar, anders haalden we nooit de 10 miljoenste bezoeker die nu in zicht is.''

Meghan schetst met een lach het zwemverloop van een doorsnee bezoeker. Het begint bij het zwangerschapszwemmen tot aan de geboorte. Vervolgens is het baby en peuterzwemmen vanaf drie maanden tot vier jaar erg populair. Daarna volgen de reguliere zwemlessen met bijbehorende diploma's en kunnen de kids op Cariba Fun, een speciale zwemles voor jongeren die het zwemmen helemaal ontdekt hebben.

Jong en oud komen langs voor bijvoorbeeld recreatief zwemmen, het vieren van een zwem- of survivalfeestje, discozwemmen, een schoolreisje, een bedrijfsfeest, baantjes trekken, caribaerobicen, bootcampen of aquajoggen. Voor de ouderen doelgroep is aqua vitaal ontwikkeld en andere speciale doelgroepen maken gebruik van therapiezwemmen, de zwemles plus, de women only avond, of de vrouwen zwemles. Het Caribabad zorgt ervoor dat iedere bezoeker zich in Gorinchem als een vis in het water voelt.

advertentie
advertentie