Hoe ga je om met een familielid met niet-aangeboren hersenletsel?

25 februari 2020 om 13:07 Zorg

GORINCHEM Van de één op de andere dag stond uw leven op zijn kop. Een ongeval, herseninfarct of hartstilstand bij partner, ouder of kind en sindsdien is alles anders. Na een gebeurtenis waarbij een familielid een niet-aangeboren hersenletsel heeft opgelopen, heeft het leven een totaal andere wending genomen en verandert er veel. Het kan dan prettig zijn om mensen te ontmoeten die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt.

MEE Mantelzorg organiseert een aantal bijeenkomsten voor familieleden van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. In deze bijeenkomsten wordt stilgestaan bij de impact van een hersenletsel op het leven van u als naaste. Ze praten bijvoorbeeld over de lichamelijke en geestelijke gevolgen, impact op de sociale contacten, het vinden van een (nieuwe) balans en wisselen ervaringen en tips uit.


Er zijn 7 bijeenkomsten van 09.30 tot 11.30 uur op vrijdag 13 en 17 maart, 10 en 24 april, 22 mei, 5 juni en 3 juli 2020. De bijeenkomsten vinden plaats bij Revalidatie en Herstel, Banneweg 61, Gorinchem. De kosten voor deelname bedragen eenmalig 10 euro.
Info en aanmelden: servicebureau van MEE, 0183–691600, servicebureau@meeplus.nl

advertentie
advertentie