Afbeelding
Travelstore
ADVERTORIAL

Travel Store: Sinds 1975 de wereld aan reizen.

21 februari 2020 om 19:54 Zakelijk

GORINCHEM Februari 2020 is een bijzondere maand voor de familie Visch uit Gorinchem. Exact 45 jaar geleden startten Hugo en Janny Visch het Gorcums Reisburo en tot op de dag van vandaag wordt het bedrijf gerund door de familie. Inmiddels door de zonen Frank en Ron Visch.

CEO Frank Visch vertelt hoe het 45 jaar geleden allemaal is begonnen: ,,Begin jaren 70 werkte mijn moeder bij de ANWB in Den Haag. Ze deed daar ervaring op, het gebied van vakantieadvies en merkte al snel op dat de vraag naar vliegvakanties toenam.

Mijn vader was destijds een commerciële autoverkoper bij Citroën. Op 6 januari 1974, de laatste autoloze zondag van Nederland, speelde Feyenoord tegen Go Ahead Eagles in Deventer. Mijn ouders organiseerden samen het vervoer per bus voor vrienden, om zo toch de wedstrijd te kunnen zien. Het idee om reizen te verkopen was hiermee geboren en een jaar later, in februari 1975, openden ze samen een eigen reisbureau: Gorcums Reisburo, aan de Concordiaweg in Gorinchem."

Het hoofdkantoor is daar nog altijd gevestigd. In de loop der jaren groeide de welvaart en het aantal vliegvakanties nam steeds meer toe. Ook het bedrijf breide uit met verschillende kantoren en merknamen. Inmiddels staan de broers Frank Visch en Ron Visch aan het roer en hebben ze op 1 november 2019 alle kantoren in een nieuw jasje gestoken en het de naam Travel Store gegeven. ,,Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Door met één duidelijk merk naar buiten te treden, is er meer eenheid en zorgen we voor nog meer service naar de klanten toe."

Vandaag de dag behoort Travel Store tot de grootste zelfstandige reisbedrijven van Nederland. Het bedrijf telt vijf vakantie reisbureaus in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld en Dordrecht en twee zakenreisbureaus in Gorinchem en Dordrecht. Met de website www.travelstore.nl bereikt Travel Store niet alleen consumenten uit de regio, maar ook consumenten uit Nederland én België. De ruim vijftig Travel Agents zijn dagelijks bezig met het adviseren en organiseren van vele mooie reizen. ,,Van elke bestemming hebben we wel een specialist in huis. Tot op de dag van vandaag is ontzorgen nog altijd ons doel, daar is niets in veranderd", aldus Frank Visch.

advertentie
advertentie