Marokkaanse oma-koekjes bakken in het MamaCafé

26 februari 2020 om 11:32 Column Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 6 maart staat er een gezellige en lekkere activiteit op de planning in het MamaCafé. Van 10-12 gaan we samen traditionele Marokkaanse oma-koekjes maken volgens een recept dat van generatie op generatie wordt overgedragen.

 

LimonadeBrigade-stagiaire Nidae kreeg deze harde koekjes met brosse binnenkant vroeger van haar oma bij onverwachts bezoek van familie en/of vrienden. Later maakte haar moeder ze met haar en vertelde daar mooie, inspirerende en levendige verhalen bij over vroeger. Nu is het haar beurt om de traditie door te geven.

 

Komen jullie deze ochtend met jullie kinderen om ze te laten ervaren hoe je deze traditionele Marokkaanse koekjes bakt en om lekker te smikkelen van het resultaat?

 

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de  Facebookpagina MamaCafé Gorinchem. 

advertentie
advertentie