Afbeelding
Pokeren.nl

Variantentoernooi Pokeren.nl 2020 in Spijk

29 februari 2020 om 14:17 Overig

SPIJK Bij Dorpshuis de Lindehof in Spijk kunnen geïnteresseerden meedoen aan het Variantentoernooi van Pokeren.nl. Het toernooi begint om 17:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

Pokeren.nl organiseert voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren de Pokeren.nl Poker Series en toernooien zoals het Variantentoernooi. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is op 5 januari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo'n 70 toernooien op het programma.
De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurt. Het Variantentoernooi van zondag 8 maart wordt gehouden in Dorpshuis de Lindehof in Spijk. Bij het variantentoernooi kunnen spelers kiezen tussen de varianten: Pot Limit Omaha, Short Deck en Crazy Pineapple.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De toernooien van Pokeren.nl zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Inschrijven: Pokeren.nl. Info: www.pokeren.nl/pokertoernooien/pokeren-nl-varianten-toernooi/, www.facebook.com/events/847879638995189/

Afbeelding
advertentie
advertentie