10 en 12 maart: Informatie avond en Open Pick-Me-Up bij Junior College en Tiener College

2 maart 2020 om 10:07 Onderwijs Deel je nieuws

De laatste ontwikkelingen in het onderwijs beschikbaar voor ouders bij Tiener College (voor leerlingen van 10-14 jaar) en Junior College (voor leerlingen van 4-10 jaar).

 

Er zijn veel ontwikkelingen in het onderwijs: gepersonaliseerd leren, ontdekkend leren, nieuwe leermiddelen en alternatieve keuzemomenten voor het voortgezet onderwijs. Maar wat houden die vernieuwingen in? En wat betekenen ze in de praktijk voor ouders en leerlingen?

 

Junior College en Tiener College organiseren op donderdag 12 maart een ‘Open Pick-Me-Up’: een korte bijeenkomst waarin ouders kunnen kennismaken met vernieuwingen in het onderwijs. Vernieuwingen die al worden toegepast bij Junior College en Tiener College. Tijdens de Open Pick-Me-Up worden ouders geïnformeerd en kunnen vragen stellen aan leerkrachten en andere ouders. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. 

 

De Open Pick-Me-Ups staan gepland op donderdag 12 maart van 19-20u. 

 

Naast de Open Pick-Me-Up organiseert Junior College op dinsdag 10 maart van 19.15-21u haar informatie avond voor ouders van wie het kind binnenkort naar de basisschool gaat. 

 

Voor meer info, aanmelden en adresinformatie: kijk op juniorcollege-gorinchem.nl of tienercollege.nl 

advertentie
advertentie