Afbeelding
Politie Lek en Merwede

Meisje gewond na bekogeling met flesje water; politie zoekt getuigen

10 maart 2020 om 11:10 Overig

GORINCHEM De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat dinsdag 18 februari plaatsvond in het Lindenlaantje in Gorinchem. Een 14-jarig meisje werd die dag keihard met een flesje water in haar nek geraakt toen ze op een bankje aan het Lindenlaantje in Gorinchem zat.

Het meisje is door een nog onbekend iemand bekogeld met dat flesje. Het meisje raakte meteen bewusteloos en moest naar het ziekenhuis. Gevolg: een zenuwschudding in de nek en hierdoor veel pijn en tintelingen in de benen en armen. Het slachtoffer heeft nog heel veel last van de klachten. ,,Volgens de arts heeft ze nog geluk gehad. Was het flesje water op een andere plek in haar nek gekomen, dan had ze misschien wel een dwarslaesie gehad", schrijft de politie op haar social media kanalen. 

De politie is op zoek naar de persoon/personen die dit gedaan heeft / hebben. Ook andere tips over dit onderzoek zijn welkom.
Wie meer informatie heeft kan contact opnemen via 0900-8844. Het is ook mogelijk om een privébericht te sturen via de social media kanalen van Politie Lek en Merwede. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl

advertentie
advertentie