v.l.n.r Bart en Mas van Arkel in de zaak van Warmteservice Gorinchem
v.l.n.r Bart en Mas van Arkel in de zaak van Warmteservice Gorinchem Kevin de Bruin
advertorial

Vliegende start voor Warmteservice

11 maart 2020 om 08:02 Nieuws

GORINCHEM Iets meer dan een jaar geleden opende Warmteservice haar deuren aan de Schelluinsestraat. Dit was toendertijd de 60e vestiging voor de landelijke keten. De dagelijkse leiding is in handen van Bart van Arkel. Hij vertelt: "Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Elke dag is anders en ik vind het leuk om met klanten in gesprek te gaan en om met ze mee te denken. Veel van onze klanten zijn ZZP'ers en komen meerdere keren per week langs om hun materialen te halen. Je bouwt echt een band met elkaar op."

Warmteservice is een familiebedrijf, dat blijkt ook hier. Mas van Arkel, de vader van Bart, runt namelijk al 12,5 jaar de vestiging in Tiel. Voorheen was Bart werkzaam bij zijn vader. Maar om de klanten uit de omgeving Gorinchem beter te kunnen bedienen, openden zij samen vorig jaar de nieuwe vestiging in Gorinchem. Over de toekomst vertelt Bart: "Hopelijk sta ik hier over ruim 11 jaar nog met net zoveel plezier en enthousiasme, als mijn vader dat al die jaren in Tiel heeft gedaan. En vier ik dan het 12,5 jarig jubileum van Warmteservice Gorinchem."

DESKUNDIG ADVIES Warmteservice verkoopt alles op het gebied van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om dit te installeren. Los van het ruime productaanbod staat Warmteservice voor deskundig advies. "Wij denken niet alleen mee over de productkeuze maar ook over de juiste installatie en benodigde materialen. Elk jaar worden nieuwe Warmteservice vestigingen geopend. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten", aldus Van Arkel.

DUURZAAM Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice hybride en elektrische systemen. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Zonnepanelen zijn daarom ook onderdeel van het assortiment. En met de zonnepanelen-calculator op warmteservice.nl kunnen klanten zelf het meest geschikte zonnepanelenpakket berekenen.

ACTIES Elke drie maanden geeft Warmteservice een actiefolder uit met A-merk producten tegen een nog scherpere prijs. Bekijk alle acties op warmteservice.nl/acties

Warmteservice bestaat inmiddels 55 jaar en heeft 65 vestigingen in Nederland. Daarnaast hebben zij een overzichtelijke website. Via een chatfunctie kunt u direct uw vragen stellen, op werkdagen van 7.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.

Kom langs bij Warmteservice Gorinchem, Bart en zijn collega Rick zijn u graag van dienst.

Warmteservice Gorinchem is gevstigd aan de Schelluinsestraat 2A in Gorinchem. De vestiging is telefonisch bereikbaar via 0183- 767 130.

De openingstijden van de Gorcumse vestiging zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

advertentie
advertentie