De winnaars van het Gorcums Sportgala in 2019
De winnaars van het Gorcums Sportgala in 2019 JAN NOORLANDT

Tiende Gorcum Sportgala op 1 mei

10 maart 2020 om 16:09 Overig

GORINCHEM De tiende editie van het Gorcums Sportgala vindt vrijdag 1 mei plaats op een nog onbekende locatie. ,,Nadat het Sportgala zijn oorsprong vond in de Nieuwe Doelen, zijn de laatste edities met veel plezier in de evenementenhal gehouden. Voor deze bijzondere editie is samen met de Gemeente Gorinchem dan ook een bijzondere locatie gevonden, die we jullie later bekend zullen maken", laat de organisatie van het sportieve evenement op haar website weten. 

Voordat de organisatie de locatie bekend maakt willen ze eerst alle nominaties goed in beeld hebben. Nomineren op een sportman of sportvrouw, een sportploeg, een sporttalent, een sportinitiatief en een sportvrijwilliger kan nog tot zondag 15 maart. Daarnaast id er nu ook de Samen kunnen we groeien award. Een award voor de beste sportactiviteit in Gorinchem om kinderen te stimuleren om te sporten of kennis te maken met sport. Voor meer informatie over het nomineren de de voorwaarden die hieraan verbonden zijn zie www.gorcumsportgala.nl/nomineren

Het Gorcum Sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement dat als voornaamste doelstellingen heeft om de sportbeoefening in de stad te stimuleren en sporters en sportclubs elkaar te laten ontmoeten. Het sportevenement wil de verenigingen binnen Gorinchem samenbrengen en ze een kijkje bij elkaar in de keuken gunnen. Daarnaast is het Sportgala hét ideale moment om de hardwerkende vrijwilligers binnen de plaatselijke sportwereld in het zonnetje te zetten. Voor hen is ieder jaar speciale aandacht.

Het SportGala heeft een stimulerende en enthousiasmerende werking op alle sporters en niet sporters in de stad. Het SportGala motiveert sporters zich verder te ontwikkelen en professionaliseren in zijn of haar tak van sport. Het Sportgala stimuleert niet sporters om ook in beweging te komen. Het SportGala geeft een impuls aan de maatschappelijke betrokkenheid van verenigingen en sporters.

advertentie
advertentie