Da Vinci College, locatie Gorinchem
Da Vinci College, locatie Gorinchem Liesbeth Kaldenberg

Kom erbij! Da Vinci College helpt je bij het maken van een opleidingskeuze

10 maart 2020 om 19:11 Onderwijs Deel je nieuws

Op donderdag 12 maart opent het Da Vinci College haar deuren voor iedereen die nog geen keuze heeft gemaakt voor een vervolgopleiding op het mbo. De middag start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Ook locatie Gorinchem is te bezoeken tijdens de informatiemiddag.

Zit je in je examenjaar, maar heb je nog geen keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding? Kom dan naar onze informatiemiddag op 12 maart. Door het gesprek te voeren met de loopbaanadviseurs, docenten en studenten en het schoolgebouw te bekijken, krijg je een beter beeld van ons aanbod en de sfeer waarin wij ons onderwijs aanbieden.

Wat past bij jou?
Als je een opleiding kiest die echt bij jou past, ontdek je wat je allemaal in je hebt. We leren je graag kennen en gaan met je in gesprek over jouw ambities en talenten. Docenten en studenten nemen deze middag alle tijd om met jou en je ouder(s)/verzorger(s) in gesprek te gaan. Daarnaast zijn onze loopbaanadviseurs aanwezig op onze hoofdvestigingen in Gorinchem en Dordrecht (Leerpark) om je vragen te beantwoorden en mogelijke twijfels weg te nemen.

Leuke opleiding gevonden? Dan kun je je natuurlijk meteen aanmelden! Zorg dat je je BSN-nummer bij de hand hebt.

Leren door te doen, via projecten die er toe doen
Studeren bij het Da Vinci College gaat om leren door te doen. Door te werken aan projecten die er toe doen. De meest bekende vorm van leren door te doen is stagelopen. Dit is dan ook een groot onderdeel van je studie. Maar er is nog meer. Zo werk je vanaf het eerste jaar aan projecten van werkgevers in de regio, maak je praktijkopdrachten en volg je praktijklessen.

Over locatie Gorinchem
De tweede hoofdlocatie van het Da Vinci College in Gorinchem aan de Mollenburgseweg opent uiteraard ook haar deuren, donderdag 12 maart. In de regio Gorinchem biedt Da Vinci vanuit een kleinschalige, open en gezellige school diverse opleidingen aan, waaronder de opleidingen Verpleegkunde en Logistiek.
In beide sectoren is binnen de regio Gorinchem veel werkgelegenheid. De komende Innovatie- en Beroepencampus in Gorinchem – een innovatiecentrum waar vmbo, mbo en bedrijfsleven samenwerken – maakt een opleiding volgen bij het Da Vinci College in Gorinchem extra interessant.

Da Vinci College
Het Da Vinci College biedt 158 verschillende mbo-opleidingen aan; zowel voltijd als deeltijd. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je 1 dag per week.

De opleidingen worden gegeven op niveau 2, 3 en 4. De sectoren waarbinnen je een opleiding kunt volgen bij Da Vinci zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen. Een opleiding volgen op niveau 1 is ook mogelijk; dit zijn de Entree-opleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. 

Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met hoofdvestigingen in Dordrecht en Gorinchem. Ga naar www.davinci.nl/opendag en kijk welke opleiding, op welke locatie, je kunt bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/opendag.

advertentie
advertentie