Gorcumse Literatuurprijs afgelast in verband met coronavirus

16 maart 2020 om 09:05 Overig

GORINCHEM De overheid en het RIVM hebben donderdag nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Tot en met 31 maart wordt geadviseerd om publieksevenementen met meer dan 100 personen af te lassen. De uitreiking van de Gorcumse Literatuurprijs 2019/2020 is om die reden afgelast.

Dit jaar stond de uitreiking van de Gorcumse Literatuurprijs gepland op 18 maart in Theater Peeriscoop in Gorinchem. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft de theater besloten haar deuren te sluiten. De prijsuitreiking zal om die reden op een ander moment plaatsvinden.

De winnaars van de Gorcumse Literatuurprijs 2019/2020 worden persoonlijk bericht en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de prijsuitreiking. Stichting Literaire Workshop achter de Gorcumse Literatuurprijs bekijkt de mogelijkheden om de prijsuitreiking op een later datum te schikken. Alle deelnemers en belangstellenden worden aangemoedigd de ontwikkelingen hieromtrent te volgen via de website en sociale media van de stichting.

advertentie
advertentie