Afbeelding
IFFG

Ook IFFG verplaatst vanwege coronavirus

16 maart 2020 om 16:03 Film

GORINCHEM Het Internationaal Filmfestival dat van 16 tot en met 19 april in Gorinchem gehouden zou worden, wordt verplaatst naar een latere datum. ,,Vrijdag ontvingen we 15.000 prachtige programmaboekjes. We waren er bijna, bezig met de laatste puntjes op de i. Toch heeft het bestuur vandaag moeten besluiten om het Internationaal FilmFestival Gorinchem te verplaatsen. Een enorme teleurstelling."

De organisatie is hoe dan ook super trots op al het harde werk van het team, dankbaar voor iedereen die vertrouwen in hen heeft en alle steun die ze krijgen van betrokkenen. ,,Momenteel zijn we hard op zoek naar een goed alternatief. Juist in tijden als deze vinden wij het ontzettend belangrijk om wereldthema's onder de aandacht te brengen door middel van film. Daarom doen we er alles aan om het festival op een ander moment en misschien in een andere vorm te laten plaatsvinden."

Uiteraard is er een heleboel werk verzet en heeft dit grote invloed op de productie. Denk aan filmrechten, internationale gasten, locaties, programmaboekjes, posters, etc. ,,We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die ons blijft steunen in deze tijd."

De organisatie zet alles op alles om een geweldig IFFG neer te zetten later dit jaar. ,,We hopen op jullie begrip en doen ons best iedereen op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen."

advertentie
advertentie