Sandra en Bert: het topteam van Berg & Berg Gorinchem.
Sandra en Bert: het topteam van Berg & Berg Gorinchem. Tim Hartman
advertorial

'De mooiste merken en de beste service'

18 maart 2020 om 09:46 Etalage

Uw huis sfeervol en in stijl inrichten, geheel volgens de laatste trends en technologische snufjes? Bert en Sandra nodigen u graag eens uit bij Berg & Berg Gorinchem voor een verrassend binnenhuisadvies.

,,De klant moet zich thuis voelen. Als de klant er in de winkel niet uitkomt, gaan we bij de klant op bezoek, nemen we materialen mee en zorgen we voor een advies op maat." U hoort het: Bert en Sandra bieden service met een hoofdletter S bij Berg & Berg Gorinchem, sinds 25 jaar gevestigd aan de Westwagenstraat 25.
Naast service is ook kwaliteit een zekerheid bij Berg & Berg Gorinchem. Met bijvoorbeeld PVC vloeren van Therdex en NL Label, gordijnen van Artelux en De Ploeg en zonwering van Luxaflex en Sunway vindt u er de krachtigste merken, welke jarenlange garantie bieden. ,,Hier investeert men niet in producten voor drie jaar, maar voor vijftien jaar. We hebben mooie merkartikelen, leveren kwaliteit en daar zijn we trots op. We meten én monteren alles en bieden echt maatwerk. Wij ontzorgen van A tot Z, helemaal naar de zin van de klant", vertelt Bert, sinds tien jaar hét gezicht van Berg & Berg Gorinchem.
Sinds enkele weken vormt hij samen met Sandra een enthousiast en sterk team. Niet alleen is Sandra dé expert op gebied van styling, ze biedt u ook deskundig advies op gebied van de nieuwste technologische ontwikkeling, zoals elektrische zonweringen, te bedienen via een app. ,,Je huis volledig 'smart' maken kan dus ook met zonwering. Super makkelijk!"
Lukt het u tijdens openingstijden niet om Berg & Berg Gorinchem te bezoeken? Bel gerust om een vrijblijvende afspraak te maken voor een maandag- of dinsdagavond. Bert en Sandra voorzien u ook buiten de gebruikelijke openingstijden van advies.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk www.bergenberg-gorinchem.nl.

advertentie
advertentie