Bij Curves zijn vrouwen van elke leeftijd welkom.
Bij Curves zijn vrouwen van elke leeftijd welkom. Curves
advertorial

'Samen sporten in een veilige omgeving'

18 maart 2020 om 11:09 Etalage

Vrouwen van alle leeftijden en verschillende kracht- en fitnessniveaus weten de weg naar Curves steeds meer te vinden. Niet zo vreemd met wereldwijd liefst zesduizend vestigingen. Een daarvan bevindt zich in hartje Gorinchem: dit jaar alweer 12,5 jaar.

Curves is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, die op een laagdrempelige en gezellige manier willen werken aan hun sportieve doelen. Vrouwen die hun lichaam de aandacht willen geven die het verdient. De enthousiaste en professionele coaches zorgen voor een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en geven iedereen persoonlijke begeleiding. In Gorinchem komt deze persoonlijke begeleiding al 12,5 jaar lang van Sylvia van Driel en haar team. "Het gaat niet om een strak lichaam, maar om fitheid."

Een workout bij Curves duurt dertig minuten en daarmee is deze uitstekend in te plannen in alle drukke tijdschema's. ,,De workout bestaat uit een combinatie van kracht- en cardiotraining, gevolgd door een stretchingsprogramma. De spiermassa wordt opgebouwd, de stofwisseling verhoogd en vet verbrand; een perfecte combinatie. Er zijn geen vaste lestijden, je kunt binnen lopen wanneer het jou uitkomt. ,,En zodra je aan het circuit begint, gaan we er een halfuur tegenaan", zo vertelt Sylvia.

Omdat Curves Gorinchem dit jaar 12,5 jaar bestaat staan er volop leuke activiteiten en acties op de planning. Zo kunnen vrouwen in maart en april Curves uitproberen voor het toepasselijke bedrag van 12,50 euro. Verder is er op vrijdag 3 april een Ladies Night (19.00 – 21.30 uur), waarna er zaterdag 4 april een wandeling is voor het goede doel. De opbrengst is voor Dierenasiel Gorinchem. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op allebei de dagen.

Houd voor alle acties de Facebookpagina 'Curves Gorinchem' in de gaten of neem een kijkje op www.curves.nl/curves-gorinchem.

advertentie
advertentie