Loes Overgaauw, eigenaar van Verhage Gorinchem
Loes Overgaauw, eigenaar van Verhage Gorinchem Herbert Wiggerman
advertorial

Loes Overgaauw: 'Voor jou, van Verhage'

18 maart 2020 om 15:16 Etalage

Precies een jaar geleden opende Loes Overgaauw haar Verhage-vestiging in Gorinchem. In dat jaar hebben al vele mensen kennisgemaakt met de bijzondere klantvriendelijkheid en de heerlijk verse producten.

Wie de menukaart van Verhage Gorinchem bekijkt, begint spontaan te watertanden. Want niet alleen is er friet, snacks en hamburgers te verkrijgen, maar ook voor de lekkerste salades, lunches, koffie en gebak kunt u terecht aan De Linie 42. ,,Wij zijn een allround eetgelegenheid voor jong en oud", zo legt Loes uit.

Met een eigen vestiging in haar eigen woonplaats kwam er een droom voor haar uit. Ze laat de bewoners van Gorinchem en omstreken nu dagelijks genieten van haar producten, die elke dag weer vers gemaakt worden. ,,We bakken de hele dag zelf brood af. Zo krijgt u bij de lunch niet alleen een simpele baguette, maar bijvoorbeeld ook een heerlijke ovenwarme boterham."

UITETEN Verhage is elke dag geopend van 10.30 (zondag om 11.30 uur) tot 21.30 uur. Overdag eet u er de lekkerste lunches, maar ook voor koffie met bijvoorbeeld een red velvet taartje, cheesecake of appeltaart staat de deur voor u open.

's Avonds kunt u er natuurlijk ook terecht om uw friet af te halen, maar steeds meer creëert Loes het echte 'uiteten-gevoel'. ,,We serveren aan tafel, u krijgt uw eten op een bord en uw drinken in een glas. Onze vestiging straalt gezelligheid uit en nodigt echt uit om even rustig met de familie te genieten van het eten. Mensen kunnen na het eten bovendien blijven zitten voor een biertje of een wijntje. Dat vinden mensen erg gezellig."

Meer informatie via www.verhage.nu.

advertentie
advertentie