Eigenaar Popke van Mourik (links): 'goede service is een zekerheid'.
Eigenaar Popke van Mourik (links): 'goede service is een zekerheid'. Tim Hartman
advertorial

'Voor veilige en goede toegang'

18 maart 2020 om 17:17 Overig

Gespecialiseerd in toegangstechnieken: dat is VM Deur en Montage, Bedrijfs- en Garagedeuren. ,,Alles wat open en dicht gaat, leveren wij, hoofdzakelijk deuren voor particulieren én bedrijfsdeuren", vertelt eigenaar Popke van Mourik. In september doet het bedrijf dat alweer twintig jaar. Wat begon als een klein familiebedrijf is inmiddels met een hecht team uitgegroeid tot een betrouwbare partner door heel Nederland. Goede service is een zekerheid: ,,Daarvoor staan we bekend bij onze leveranciers en daar gaan we heel ver in. Zo monteren én onderhouden wij alle toegangswerken en bij een defect of storing lossen we dat binnen één dag op. Van Limburg tot Zeeland. Onze klanten, zowel in de industrie als in de woningbouw, kunnen op ons bouwen."

INDUSTRIE ,,Het is ons doel om goede adviezen te geven. Klanten uit de industrie kunnen op iemand rekenen die weet waar hij/zij over praat. Deuren die wij leveren voldoen aan de juiste wetgeving en meest recente veiligheidseisen. Veel mensen denken: 'als het maar open en dicht gaat'. Maar als het niet werkt, breekt paniek uit. Kwaliteit én onderhoud is erg cruciaal. Daarom proberen wij de klant altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn met reparaties en service."

PARTICULIEREN Maar ook particulieren kunnen in de showroom terecht voor advies. ,,Met onze jarenlange ervaring bekijken we de thuissituatie, meten alles op en bekijken welke deur het best daarbij past. Ook op het gebied van duurzaamheid bieden wij een passend advies."

Hoe dat zit? Kom gerust eens langs in de showroom aan de Edisonweg 18. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.vmdeurenmontage.nl.

advertentie
advertentie