Jurriën Donkelaar en Dick de Gier staan altijd voor u klaar.
Jurriën Donkelaar en Dick de Gier staan altijd voor u klaar. Tim Hartman
advertorial

Altijd het perfecte bed voor uw lichaam

19 maart 2020 om 09:25 Etalage

Is uw bed te hard? Of juist te zacht? Wordt u wakker met klachten en bent u toe aan een perfect bed? Stop met zoeken. Bij De Gier Slapen vindt u exact het bed dat bij u past. Hoe dat zit? Dick de Gier en Jurriën Donkelaar leggen het graag uit.

door Tim Hartman

Stelt u zich voor: u ligt heerlijk op bed. U doet uw ogen dicht terwijl het bed zich naar uw lichaam vormt. U draait zich om van uw rug naar uw zij. Het bed past zich weer aan. U dommelt langzaam weg op een bed dat perfect naar uw lichaam is gevormd. En dan... ,,Wakker worden, de resultaten zijn er!"

U bent zojuist bijna in slaap gevallen in de slaapcabine van Egosleep, midden in Gorinchem. Daar bevindt zich De Gier Slapen, aan de Haarstraat 69. Wie er binnen stapt, verbaast zich over het schitterende en zeer riante pand (1000 vierkante meter) in hartje Gorinchem met meer dan vijftig verschillende bedden en matrassen, alle benodigdheden voor een goede nachtrust én in de persoon van Dick de Gier een brok aan ervaring in bedden. De Gier is sinds 45 jaar in Gorinchem gevestigd.

SLAAPCABINE De slaapcabine van Egosleep helpt u tot in perfectie het bed te kiezen dat past bij uw lichaam. De Gier legt uit: ,,Een bed kopen was voorheen iets wazigs. Je gaat liggen en je ligt lekker of niet. Dat je lekker ligt, wil niet zeggen dat het bed ook goede ondersteuning biedt. In deze slaapcabine vormt het matras zich naar je lichaam, waarna een uitdraai gemaakt wordt van de resultaten. Zo weten we precies welk bed er bij iemands lichaamsprofiel past. "
In de cabine voelt u niet alleen hoe het matras zich precies aanpast van uw lichaam. U voelt ook hoe het is om op een 'normaal' matras te liggen. Wat een verschil! ,,Een goed bed is samengesteld uit meerdere materialen en is veerkrachtig en elastisch. Van bodem tot matras: het complete plaatje kan op uw lichaam afgesteld worden. Ergosleep gaat heel ver in het meten van het perfecte bed, maar door de lezing weet je ook welk type matrassen van andere fabrikanten goed zijn. Bijvoorbeeld van Auping, Tempur, M-Line of Pullman. Mensen zouden het zelf eens moeten ervaren."
De Gier benadrukt dan ook graag hoe belangrijk een goed bed én daarbij een goede nachtrust is. ,,Wat slapen voor iemand kan doen, wordt vaak vergeten. Goede slaap wordt onderschat. Je kunt zeggen: ik heb een bed en ik slaap. Maar het gaat erom: hoe stap je 's ochtends uit het bed?"
,,Wacht niet tot u problemen krijgt", stelt De Gier. ,,Vaak komen mensen pas voor een goed bed zodra ze last van rug, heupen of schouders hebben. Met het juiste persoonlijke advies én het juiste bed verminderen of verdwijnen deze klachten."

Ook toe aan een goed bed of wilt u ontdekken wat het perfecte bed voor u is? Kom gerust eens langs aan de Haarstraat 69. Meer informatie op www.degierslapen.nl

advertentie
advertentie