Hagemeijer Tweewielers: voor wwalitatief goede én voordelige fietsen.
Hagemeijer Tweewielers: voor wwalitatief goede én voordelige fietsen. Tim Hartman
advertorial

'Goede én voordelige tweewielers'

19 maart 2020 om 12:45 Etalage

Werken met fietsen, scooters en brommers: Ben Hagemeijer heeft nooit iets anders gedaan. Met Hagemeijer Tweewielers is hij alweer bijna vijftig jaar te vinden aan de Gildenweg in Gorinchem.

Kwalitatief goede én voordelige fietsen: dat is waar Hagemeijer Tweewielers bekend om staat. Én om de elektrische fietsen: e-bikes van bijvoorbeeld Giant, met een motor van Yamaha, de krachtigste, meest soepele en stille motor in zijn soort. Niet alleen is de technologie bij een e-bike van Giant betrouwbaar, de accu's gaan ook jarenlang mee.

Hagemeijer Tweewielers is na al die jaren nog altijd het dynamische bedrijf waar het al sinds jaar en dag om bekend staat en naast het veelzijdige aanbod aan fietsen kent het bedrijf ook een zeer breed assortiment aan e-scooters. Inderdaad: Hagemeijer Tweewielers gaat helemaal mee in de tijd en de huidige technologische ontwikkelingen. ,,Er is enorm veel beweging gekomen in de afdeling van elektrische scooters. Zo zijn de scooters van Lifan vanaf de basis als elektrische tweewieler ontworpen. De Bosch motor van 1500 Watt verschaft bovendien meer dan voldoende power, een ongekende acceleratie en gaat zeer economisch om met de energie. Dit is de toekomst. Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd", vertelt Ben.

Met de sterkste merken, zoals Giant, Aldo, Cortina (fietsen), Alpina, Puky (kinderfietsen), Lifan, Nipponia, Go Max en Doohan (e-scooters) vindt u altijd de tweewieler die bij u past.

Het volledige aanbod vindt u op www.hagemeijer.nl. Voor alle reparaties, van welk merk dan ook, kunt u terecht in de winkel. U bent van harte welkom aan de Gildenweg 119B, waar u gratis kunt parkeren.

advertentie
advertentie