Da Vinci College, locatie Gorinchem
Da Vinci College, locatie Gorinchem Liesbeth Kaldenberg

Online-infomiddagen bij Da Vinci College

29 maart 2020 om 11:35 Onderwijs

GORINCHEM Kiezen voor een vervolgopleiding is niet altijd makkelijk. Eindexamenkandidaten hebben vragen over de inhoud van een opleiding, toelatingsrecht of de mogelijkheid tot passend onderwijs. Velen hebben hulp nodig bij het maken van een studiekeuze. Het ROC Da Vinci College, onderwijsinstelling voor mbo-onderwijs, entree en vavo, laat weten, ondanks de sluiting van het schoolgebouw, altijd bereikbaar te zijn. Bovendien houdt het Da Vinci twee extra online-infomiddagen. Op 31 maart en 16 april kunnen eindexamenkandidaten, herintreders en zij-instromers die op zoek zijn naar een passende studie via videochat in contact komen met studieloopbaanadviseurs en docenten en een uitgebreid persoonlijk gesprek voeren.

Voor vmbo-scholieren is het verstandig om deze keuze te maken voor 1 mei 2020. Dit is de datum waarop het toelatingsrecht tot mbo-studies vervalt. Aanmelden kan na deze datum nog wel. De onderwijsinstelling is dan echter niet verplicht de gegadigde in te schrijven. Snel op zoek dus naar een geschikte opleiding.

Vooraf aanmelden voor de online-informatiemiddag voorkomt onnodig wachten. Dit kan via https://www.davinci.nl/aanmelden-online-informatiemiddag. De infomiddag vindt plaats op 31 maart en 16 april tussen 14:00 en 17:00 uur.

Da Vinci College is te vinden op 18 verschillende locaties, met hoofdvestigingen in Dordrecht en Gorinchem. Ga naar www.davinci.nl/opendag en kijk welke opleiding, op welke locatie, te bezoeken is.

Info: www.davinci.nl

advertentie
advertentie