Telecombinatie Piazzacentrum
Telecombinatie Piazzacentrum Telecombinatie
advertorial

Telecombinatie uit het Piazza Center en Lebara Nederland helpen de Corona Patiënten uit hun isolement

7 april 2020 om 19:51 Advertorial_1

GORINCHEM Op aanvraag van het Beatrixziekenhuis heeft Telecombinatie uit het Piazza Center in Gorinchem ervoor gezorgd dat patiënten simkaarten en gratis beltegoed hebben ontvangen.


Eigenaar Van der Wilt legt uit: ,,Zaken doen in deze crisis is enorm ingewikkeld. Wij doen er alles aan in onze winkels een veilige omgeving te behouden voor klant en personeel. Maar we
hebben flinke omzetdalingen. Deze worden deels door de regelingen opgevangen, maar we zullen deze klappen allemaal eerst zelf moeten opvangen. Maar je moet ook de menselijke factor in het oog houden. Helaas is het zo, in deze crisis, dat er mensen zijn die veel slechter af zijn dan wijzelf. Hoewel wij er ook geld bij moeten leggen als privéonderneming, vinden we een dergelijk project zeker zo belangrijk."

Telecombinatie in het Piazza Center, houdt de deuren zo lang mogelijk geopend. Wel hebben ze de openingstijden aangepast om rekening te houden met privé situaties thuis (kinderopvang en dergelijk). De winkel is elke dag open van 10.00 tot 17.30 uur. Van der Wilt: ,,Mensen denk aan elkaar. Samen zullen we hier uit moeten komen, volg de regels op, maar blijf de lokale ondernemingen ondersteunen."

Telecombinatie,
Piazza Center
Gorinchem

advertentie
advertentie