Afbeelding
column ocg

Samenwerken en netwerken in Coronatijd

14 april 2020 om 09:06 Column

GORINCHEM Onvoorstelbaar: Terwijl we dachten dat we alles wel in de hand hadden, heeft een voor het oog onzichtbaar virus binnen no-time de wereld besmet, compleet ontregeld en tot stilstand gebracht.

Met een intelligente lock-down probeert Nederland het verloop te vertragen. Hopelijk zal daardoor de beperkte IC capaciteit voldoende zijn.

De problemen waarvoor ondernemers nu staan lijken bijna onoverkomelijk. Voor het vinden van oplossingen moet je het probleem soms op zijn kop zetten. Dan kun je nieuwe kansen ontdekken en ontwikkelen.

Door de gigantische disruptie kunnen uitdagingen grote ontwikkelingen teweeg brengen. Doe mee en ervaar: Er is veel meer mogelijk dan we konden bedenken. Wereldwijd schone luchten, geen files meer, geen reistijd door veel meer thuis werken enz..

Doordat ieder zoveel mogelijk moet thuis blijven, gaan we de voordelen van het werken op afstand ervaren. Eén gratis tool wil ik je niet onthouden. Met veel personen tegelijk elkaar in één ruimte spreken, zien en ook je scherm delen. Gebruik de open source toepassing: meet.jit.si. Vul de naam van je meeting in, klik op start, deel de link en ieder die erop klikt is verbonden.

Op 17 april om 11.00 u is het eerste Digitale Ondernemers Netwerk OC-G. Meld je aan.

Juist in deze tijd wil OC-G meer voor ondernemers en organisaties betekenen. Een luisterend oor zijn, meedenken en helpen. Ben jij ook beschikbaar voor hulp? Laat het weten!

Wil je meer info? Kijk op oc-g.nl.

Ab Groothedde | GO Bedrijfsadvies

Afbeelding
advertentie
advertentie