Afbeelding
Natuurcentrum Gorinchem

Natuurcentrum weer open

18 mei 2020 om 08:57 Recreatie

GORINCHEM Het natuurcentrum in het Gijsbert van Andelpark in Gorinchem opent vanaf vandaag weer de deuren voor het publiek. We zullen er een aantal maatregelen genomen worden. Zo zijn onder andere de openingstijden aangepast.

Het natuurcentrum Gorinchem kondigt op haar facebookpagina aan dat ze weer (voorzichtig) open gaan. ,,Daar zijn we ontzettend blij mee, het terrein is namelijk veel leuker mét bezoekers! En dan kunnen jullie ook eindelijk alle lammetjes bewonderen", aldus het bericht op het facebookaccount van de kinderboerderij. ,,Er zijn wel een aantal belangrijke regels om ervoor te zorgen dat een bezoekje aan de kinderboerderij voor iedereen veilig is."

Het Natuurcentrum is beperkt geopend. Wie een kijkje wil nemen bij de lammetjes en de andere dieren is welkom tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Ook in het Natuurcentrum geld: Houd afstand van elkaar en van het personeel. Lunchroom Gijs is gesloten evenals de toiletten en het meebrengen van eigen voedsel is niet toegestaan.

Het natuurcentrum werkt met een maximum aan bezoekers dat tegelijkertijd op het terrein aanwezig kan zijn. Voor het Natuurcentrum is dat maximum op 20 bezoekers gesteld. Het Natuurcentrum adviseert dan ook: ,,Wees lief voor een ander en houd je bezoek kort & krachtig."

Kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een meerderjarige. De speeltuin is een kids-only zone. Het hele terrein is eenrichtingsverkeer. ,,Dit betekent ook dat je niet aan dezelfde kant het terrein verlaat als waar je binnen bent gekomen", verduidelijkt het Natuurcentrum op haar facebookpagina. Medewerkers van het Natuurcentrum dragen herkenbare hesjes. Bezoekers dien te allen tijde de instructies op te volgens die zij geven.

advertentie
advertentie