Dorine en Hans Schaaf met links zoon Djordy van Woonstyling Gorinchem.
Dorine en Hans Schaaf met links zoon Djordy van Woonstyling Gorinchem. Tim Hartman
advertorial

Woonstyling Gorinchem biedt totaalpakket aan wooninrichting

20 mei 2020 om 10:41 Zakelijk

GORINCHEM Woonstyling Gorinchem is fors uitgebreid. Hét Gorcumse adres voor wooninrichting is een paar meter verhuisd. In het nieuwe én grotere pand vindt u echter nog altijd dezelfde klantvriendelijkheid en de service is nu nóg uitgebreider.

door Tim Hartman

Al meer dan zestien jaar waren Hans en Dorine Schaaf met Woonstyling Gorinchem in de Kwekelstraat te vinden voor persoonlijk advies voor uw woninginterieur. Nu nog steeds, maar net een paar meter verderop. Sinds 26 maart bevindt Woonstyling Gorinchem zich namelijk in het karakteristieke pand op de kruising van de Kwekelstraat en de Vijfzinnenstraat, precies in de looprichting van parkeergarage Kweeklust naar het centrum van de binnenstad.

GEZELLIG ,,Dit pand is wel vier keer zo groot en vanaf de dag dat we verhuisd zijn, voelen we ons goed hier”, vertelt Hans verheugd. ,,Maar”, zo benadrukt Dorine. ,,Dat we nu zo groot zijn, betekent niet dat het hier niet meer gezellig is. We blijven doen wie we zijn: het familiebedrijf met dezelfde klantvriendelijkheid. Een geheel nieuwe woninginrichting uitkiezen kan wel even duren en de mensen moeten zich hier in die tijd thuis voelen.”

TOTAALPAKKET En inderdaad: de koffie staat gewoon nog voor iedereen klaar en de begroeting van Hans, Dorine en ook zoon Djordy is nog even hartelijk als altijd. Zij helpen de klanten met nog even veel enthousiasme in de zoektocht naar een nieuwe wooninrichting: van tapijt tot gordijnen en van laminaat tot (buiten)zonwering.

,,En, in vergelijking met de vorige winkel, nu ook met behang én kasten op maat. Zo kunnen mensen nu bij ons terecht voor het gehele totaalpakket aan woonrichting, verspreid over twee verdiepingen. Dat was een grote wens van Djordy, die het hier over een paar jaar voor het zeggen krijgt. Veel in de nieuwe winkel is ook Djordy’s idee en hij heeft zelf héél veel verbouwd. Deze winkel is zijn toekomst”, vertelt Dorine trots.

NIEUWE START Hoewel het geheel vernieuwde Woonstyling Gorinchem al een aantal weken geopend is, heeft er door het coronavirus helaas nog geen feestelijke bijeenkomst plaats kunnen vinden. ,,Die houden de mensen nog tegoed. We hopen deze nieuwe start zo snel mogelijk nog een keer met al onze klanten en leveranciers te kunnen vieren”, besluit Dorine.

NIEUWE ERVAREN KRACHTEN GEZOCHT Woonstyling Gorinchem is op zoek naar ervaren krachten voor de buitendienst. Zie jij jezelf al werken voor dit florerende familiebedrijf en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Loop gerust eens binnen of neem contact op via woonstylinggorinchem@planet.nl

Benieuwd naar de prachtige nieuwe locatie van Woonstyling Gorinchem geworden? Kom gerust eens langs in de winkel op de kruising van de Kwekelstraat en de Vijfzinnenstraat.

advertentie
advertentie