Afbeelding
Peeriscoop

Theater Peeriscoop lanceert Thuistheater!

25 mei 2020 om 09:35 Podiumkunsten

GORINCHEM Vanwege het beperkte aantal live” aanwezige toegestane publiek gaat Theater Peeriscoop in Gorinchem vanaf 4 juni haar voorstellingen live streamen zodat iedereen live thuis kan meekijken.

Theater Peeriscoop is blij dat zij vanaf 1 juni haar deuren weer mag openen om de geplande voorstellingen door te kunnen laten gaan. Omdat er in de 1,5 meter samenleving slechts 30 personen in de theaterzaal mogen, zijn de voorstellingen als snel uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen, worden de voorstellingen vanaf 4 juni live gestreamd en kan iedereen de voorstelling thuis meekijken.

Per online voorstelling ontvangen de eerste 50 kopers van een thuistheaterticket uit de regio een goodie bag. De vrijwilligers van Peeriscoop komen voor aanvang van de voorstellingen een goodie bag huis langsbrengen met hierin bonbons voor bij de koffie, een fles rosé van Wijnhandel Egrappé en hartige knabbels. Peeriscoop probeert op deze manier net dat beetje extra te doen om de theaterbeleving zoveel mogelijk te benaderen.

Het gaat als volgt in zijn werk. belangstellenden kopen via de website www.peeriscoop.nl een ticket, vervolgens ontvangen zij een mail met een unieke link naar deze voorstelling. En op het moment dat de voorstelling in de zaal begint, start ook de livestream. Iedereen kijkt op hetzelfde moment. Het is mogelijk om, als de voorstelling het toestaat, ook online te reageren.

,,We zijn dit initiatief gestart om de artiesten een hart onder de riem te steken. Zij staan te springen om aan het werk te gaan en weer wat te verdienen. En natuurlijk is dit ook leuk voor het theater, we weten niet hoe het in de toekomst verder gaat en dan is dit op dit moment de best mogelijke oplossing om toch open te zijn.” aldus Fred Delfgaauw.

Meer TheaterThuisVoorstellingen: Donderdag 4 juni 21.15 uur - Maartje en Kine (muziektheater), Dinsdag 9 juni 20.30 uur - Esmay Usmany (muziek), Woensdag 10 juni 20.30 uur- Psychiater Bram Bakker (theaterlezing), Donderdag 11 juni 20.30 uur – Ray (verteltheater), Donderdag 18 juni 20.30 uur – Eva van den Bosch (muziektheater), Zondag 21 juni 16.00 uur – Jazz D’Lite (Benefietconcert)

Tickets zijn te koop via de website van Peeriscoop www.peeriscoop.nl

MEER LEZEN? Lees als premium abonnee het artikel: Peeriscoop open deuren live én online Nog geen premium abonnee? Klik dan hier en wordt vanaf 3,95 per maand premium abonnee van De Stad Gorinchem. 

advertentie
advertentie