Afbeelding
Dierenasiel

Katten gedumpt in Arkel

26 mei 2020 om 12:28 Dieren

ARKEL In de nacht van zaterdag 23 mei op zondag 24 mei zijn er 5 katten achtergelaten door hun baasje. De katten zaten verdeeld in twee vervoersmandjes en zijn aangetroffen door iemand die van werk naar huis ging. Hij zag de mandjes zag staan ter hoogte van het sluisje aan het Rietveld in Arkel.

De katten, allen vrouwelijk, zien er vrij goed uit. Eén poes heeft ernstige huidproblemen. Maar naar omstandigheden maken ze het goed. Het zijn twee volwassen poezen en drie wat jongere poezen. Allen grijs cypers met wit van kleur. Ze zijn duidelijk mensenhanden gewend en hebben ook waarschijnlijk altijd in een huis gewoond.

Het Dierenasiel Gorinchem is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven van wie deze vijf poezen kunnen zijn. ,,Want ook al zit je nog zo in nood je kunt ons altijd bellen en we zullen meedenken naar een oplossing. Om dit probleem zo op te lossen is wel erg dieronwaardig", vinden de medewerkers van het Dierenasiel.

Voor wie tips heeft: Dierenasiel Gorinchem, 0183-624275. Het Dierenasiel is niet te bereiken tussen 13.00-15.00 uur en na 18.00 uur.

advertentie
advertentie