Afbeelding
Fort Altena

Fort Altena gaat weer open!

30 mei 2020 om 12:19 Recreatie

WERKENDAM Fort Altena is vanaf 1 juni ook ’s avonds geopend voor een heerlijk diner en heeft een bomvolle agenda met allerlei leuke activiteiten gedurende de zomer. 

Net als alle andere horecaondernemers en evenementenlocaties zat Fort Altena de afgelopen maanden op slot. Dé kans om na te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden op de 8 hectare beschikbare grond om Fort Altena heen. Dit jaar wordt het vooral vakantie in eigen land en hier heeft Fort Altena met een creatief team een toffe ‘line up’ voor bedacht. Uiteraard zijn alle activiteiten mogelijk vanuit de richtlijnen van het RIVM.

De Brasserie heeft altijd een groot, zonovergoten terras gehad. Het terras heeft vorig jaar zelfs een belangrijke prijs gewonnen, vertelt eigenaar Alex Bontenbal. ,,En we hebben uitgebreid, want we mogen namelijk een onbeperkt aantal gasten toe laten op het terras. Dit betekent dat ons terras nu een stuk groter is, maar natuurlijk wel met 1.5 meter tussen de tafels/ bezoekers. Op dit moment hebben wij buiten 120 zitplaatsen."

Vanaf 1 juni is het ook mogelijk om te dineren bij Fort Altena, laat Bontenbal weten. ,,Voorheen was de brasserie om 17.00 uur gesloten, maar nu ontvangen wij ook graag gasten voor een heerlijk diner met een geheel vernieuwde menukaart. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er zelfs speciale acties."

Iedere zaterdag in juli en augustus is er speciale, culinaire avond. Denk aan een Spaans 3-gangendiner met verse Paella, sfeervolle muziek en met de mogelijkheid de salsa te leren. Ook wordt er een spectaculaire Italiaanse avond georganiseerd er komt een culinair barbecue thema en de Beer & Burgers avond. Bontenbal: ,,Niks is lekkerder dan om op een zondagmiddag met je drankje op het terras te zitten en te genieten van zomerse muziek. Bij Fort Altena kan het! Iedere zondag in juli en augustus verzorgen wij namelijk live muziek."

Meer informatie? Neem contact op met Fort Altena via info@fortaltena.nl of kijk op www.fortaltena.nl.

advertentie
advertentie