Hippiefestival BdWP
Hippiefestival BdWP Harry Hol

Hippiefestival gaat door met een online editie

30 mei 2020 om 17:22 Evenementen

GORINCHEM Op blote voeten op het gras Buiten de Waterpoort in een zelfgemaakt hippie-outfit, bloemen in het haar en een lach op het gezicht. Het is een beeld dat zo kenmerkend is voor het Hippiefestival dat elk jaar in de eerste week van juli plaatsvindt. Dit jaar moeten we het zonder Hippiefestival doen. Hoewel? Er wordt hard nagedacht over een online versie. 

,,Waarom dit jaar niet online genieten van het liefdevolle samenzijn en de zo kenmerkende hippiesfeer." Deze vraag stelt de organisatie van het Hippiefestival op haar facebookpagina. Ze roept Gorcumers op het Hippiefestival van 3 tot en met 5 juli online mee te vieren door het plaatsen van foto's opnames van optredens en livestreams. ,,Het wordt een waar feestje. Een festival online. Samen genieten van de hippiesferen in 2020."

De organisatie roept iedereen op om mee te denken aan een plan om van het Hippiefestival 2020 een online succes te maken. Ideeën en initiatieven kunnen gemaild worden naar yf@hippiefestival.nl. ,,Dans van 3 tot en met 5 juli met blote voeten in het gras, luister naar je favoriete hippiemuziek en deel je foto’s en ervaringen op social media. Zo beleven we straks toch gezamenlijk het Hippiefestival", aldus Yvonne van den Oever van het Hippiefestival. .

advertentie
advertentie