Afbeelding

Maartje & Kine tonen compilatievoorstelling in Peeriscoop

31 mei 2020 om 15:37 Podiumkunsten

GORINCHEM Op 4 juni spelen Maartje & Kine twee keer een compilatievoorstelling van hun programma Hoge Noot. Om 19.30 en 21.15 kunnen een twintigtal mensen deze bijzonder voorstelling in de zaal meemaken. Voor de rest is er de mogelijkheid livestreamtickets te bestellen zodat men thuis kan meegenieten.

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jackson. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!

In ‘Hoge Noot’ vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat! Want wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

U kunt de livestream-tickets voor de voorstelling van 21.15 uur kopen via de website www.peeriscoop.nl Tickets kosten 10 (solo) of 15 (huiskamer) euro. De eerste 30 bestellers komen in aanmerking voor een goed gevulde goodie-bag.

De zaal voorstellingen beginnen om 19:30 en 21:15 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Een kaartje kost € 19,50 inclusief twee consumpties. Tickets zijn alleen online te bestellen via de website.

advertentie
advertentie