Afbeelding
Marjolein Jaworski

Esmay Usmany brengt mooie liedjes die afstanden overbruggen

31 mei 2020 om 17:37 Podiumkunsten

GORINCHEM De Gorcumse Esmay Usmany gaat een mooie voorstelling verzorgen in Theater Peeriscoop en via de livestreamservice PeeriscoopThuis. Op dinsdag 9 juni speelt zij twee keer: om 19.30 en 21.15, waarbij de laatste voorstelling ook thuis is te volgen als men een livestreamticket koopt.

Muziek verbindt. Trekt mensen op afstand dichtbij, zeker in deze tijd. In de liedjesvoorstelling 'Van Dichtbij' vult Esmay Usmany een programma vol met mooie liedjes die afstanden overbruggen. Verder leest ze stukken voor uit haar boek Allerlievelings. Het belooft een bijzondere en intieme voorstelling te worden. Zelfs met anderhalve meter afstand.

Voor deze voorstellingen zijn dus livestreamtickets beschikbaar. De voorstelling van 21.15 wordt live uw woonkamer ingeslingerd. Ga dus zitten op je bank, pak een kop thee of glaasje wijn en laat je verwarmen door mooie melodieën.

De livestream-tickets voor de voorstelling van 21.15 uur kunnen via de website www.peeriscoop.nl worden aangeschaft. Tickets kosten 10 (solo) of 15 (huiskamer) euro. De eerste 30 bestellers komen in aanmerking voor een goed gevulde goodie-bag.

De zaal voorstellingen beginnen om 19:30 en 21:15 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Een kaartje kost € 19,50 inclusief twee consumpties. Tickets zijn alleen online te bestellen via de website.

advertentie
advertentie