ir.Charlotte Kemp
ir.Charlotte Kemp Craeghs

Gorkumse genomineerd voor Award Medisch Design.Charlotte Kemp, oud leerling Camphusianum en oud leering Regenboogschool is één van de 7 gen

4 juni 2020 om 20:39 Mensen Deel je nieuws

In heel de maand juni kan er gestemd worden voor Charlotte Kemp, geboren en getogen in Gorinchem omdat zij geselecteerd is door de TU Delft voor de YMD Award. Charlotte is oud leerling van de Regenboogschool en Camphusianum in Gorinchem. In 2014 is zij naar Delft verhuisd en heeft de studie Industriele Vormgeving aan de Technische Universiteit gevolgd.

In maart 2020, net voor de Corona crisis begon, is zij afgestudeerd. Haar proefschrift genaamd ; Design of a needle control device for MRI -guided interventions: is bekroond met een 8,5 en daarom heeft zij met succes de master Intergrated Product Desing afgerond met de specialisatie Medisign ( design of Healthcare)

Voor dit project heeft zij zich gericht op de ontwikkeling van een 3 D geprint mechanisme voor een medisch hulpmiddel. Het mechanisme zou de nauwkeurigheid van internventis kunnen verhogen en dus hun slagingspercentages kunne verhogen, Dit proefschrift bevestigde haar interesse voor medische hulpmiddelen en maakte haar nog enthousiaster voor de ontwikkelingen in de medische sector.

Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met de RadboudUMC Soteria Medical BC. Charlotte heeft een geweldige tijd in Delft gehad. Haar studententijd heeft zij nu afgesloten en heeft, in deze bijzondere tijd een baan gevonden bij het Adviesbureau Craeghs Consultancy in Rotterdam. Als junior consultant vraagt zij innovatiesubsidies aan voor technische bedrijven. Door met zoveel verschillende projecten en bedrijven in aanraking te komen, blijf je leren en blijf je scherp. Ze vindt het inspirerend om bezig te zijn met technische vraagstukken maar ook met de impact die het kan hebben op maatschappelijk en economisch gebied.

Wilt u Charlotte steunen om in aanmerking te komen voor YMD Thesis Award, klik dan op onderstaande link, vul uw mailadres in en klik Charlotte's naam aan.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWkT_i7Xsh_-LVZaqUqjY--RlGxURWtP-xKRbn1aPiDjzptQ/viewform

 

advertentie
advertentie