Afbeelding

Jeugdatelier Gorinchem start met lesblok 3

11 juni 2020 om 16:37 Onderwijs

GORINCHEM Op maandag 15 juni en donderdag 18 juni van 15.30 / 17.30 uur start Jeugdatelier Gorinchem met het 3e lesblok van dit jaar.

Voor kinderen van 8 tot 16 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen. De ULO is de vaste lesruimte, maar in deze coronaperiode zijn er ook ook buitenlessen. Met wandelen, Gorcumse stadsgeschiedenis, kunstbeschouwing en bespreken van de buitenbeelden en even neerstrijken en mooie stukjes landschap of stad tekenen. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en beeldend kunstenaar. Voor deze cursus hoef je niet per se creatief te zijn. Ieder werkt op zijn eigen niveau. 

Deelname steeds per lesblok van 6 lessen á € 60. Er zijn 5 lesblokken in een jaar, tussen de schoolvakanties ingepland. In totaal dus 30 lessen per jaar. Gemiste lessen mogen in dezelfde week op de andere lesdag worden ingehaald.

Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel bewerken, vilten, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan: eerder waren dat tekenen en schilderen, kleien, 3D-pen-tekenen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken. Benieuwd naar de voorbeelden van het werk: Kijk op www.ateliergorinchem.nl  

Bel of mail voor meer informatie: Marleen van Zwienen, 06-55962895, info@ateliergorinchem.nl 

advertentie
advertentie