Afbeelding
JDS, © paul poels fotografie

Bevorder uw bedrijfsvoering met cloud-oplossingen op maat

15 juni 2020 om 15:55 Partnercontent

Veel bedrijven laten hun medewerkers momenteel noodgedwongen thuis werken. Het is daarom logisch dat de vraag naar cloud-oplossingen sterk is gegroeid. De cloud biedt namelijk de uitgelezen methode om op afstand met meerdere collega’s aan bestanden te werken. Omdat niet iedere organisatie even goed was voorbereid op werken vanuit huis, leverde dat bij veel ondernemingen problemen op. Maatwerkoplossingen van een gekwalificeerde ICT-specialist bieden uitkomst in zulke gevallen.   

Beveiligde datacenters 

Om op ieder gewenst moment toegang te hebben tot data, applicaties, volledige werkplekken en servers, hoeven MKB-bedrijven niet per definitie diep in de buidel te tasten om extra ICT-apparatuur aan te schaffen. Bij cloud-computing worden data opgeslagen in beveiligde datacenters op afstand. Die worden nauwlettend gemonitord door ICT-specialisten. Door over te stappen op de cloud, profiteren steeds meer MKB-bedrijven van dezelfde voordelen als grote organisaties. Een van de grootste pluspunten van werken in de cloud zit ‘m in de mogelijkheid om op afstand te werken. JDS bedrijfsautomatisering bv uit Venray weet als geen ander dat de juiste cloud-oplossing valt of staat met goede implementatie en ondersteuning. Deze specialist biedt al jarenlang maatwerkoplossingen  op het gebied van werken in de cloud en bedient een gevarieerde klantenkring met ICT-oplossingen op maat. 

Kostenefficiënt 

Werknemers kunnen met de juiste koppeling en inloggegevens op kantoor, thuis of op een andere locatie aan documenten werken. Omdat bestanden eenvoudig kunnen worden gedeeld, wordt het ook makkelijker om samen te werken. Ook maakt een groot aantal organisaties de overstap naar de cloud omdat die bestanden in realtime beschikbaar maakt op verschillende locaties, voor verschillende werknemers. Werken uw medewerkers op diverse locaties of zijn zij veel onderweg? Dan biedt de cloud dus een ideale oplossing! Daarbij komt dat de data niet alleen goed toegankelijk zijn, maar ook zeer streng worden beveiligd. Bovendien is deze manier kostenefficiënt én eenvoudig op te schalen of naar beneden bij te stellen.

Verhogen van productiviteit 

Slimme ICT-oplossingen zoals security, soft- en hardware of telefonie, bieden nog veel meer opties voor het verhogen van de productiviteit en het verlagen van bedrijfskosten. Dit zijn stuk voor stuk mogelijkheden die een ICT-bedrijf te bieden heeft. Op basis van maatwerk helpen de specialisten van JDS bedrijfsautomatisering bv met het samenstellen van het meest geschikte pakket voor uw bedrijf met als resultaat een verbeterde communicatie en een gestroomlijnde bedrijfsvoering, op zowel intern als extern niveau. Naast vlekkeloze implementatie en goede ondersteuning, onderscheidt JDS zich met een gekwalificeerde storingsdienst. In het geval van calamiteiten of storingen zorgt die voor adequate en snelle oplossingen. Maar door slimme monitoring, heeft die storingsdienst het probleem vaak al opgelost voordat de klant er last van heeft. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over zaken als opslagcapaciteit, uw netwerk of omzetverlies veroorzaakt door downtime en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is. Inderdaad: de groei van uw business.

advertentie
advertentie