Educatiemedewerker Serah Hoeks overhandigt de prijs aan Cela Groenenberg (5) uit Gorinchem.
Educatiemedewerker Serah Hoeks overhandigt de prijs aan Cela Groenenberg (5) uit Gorinchem. Natuurcentrum Gorinchem

Cela wint fossielenprijsvraag Natuurcentrum

23 juni 2020 om 08:31 Natuur en milieu

GORINCHEM Cela Groenenberg (5) uit Gorinchem heeft vorige week haar prijs voor de fossielenprijsvraag van Natuurcentrum Gorinchem in ontvangst genomen. Uit alle inzendingen met het goede antwoord is zij gekozen als winnares. Ze heeft hiermee een set echte fossielen gewonnen!

De prijsvraag werd gehouden in de Week van de Biologie, van 25 mei t/m 1 juni. Het was voor het eerst dat de Week van de Biologie werd georganiseerd op Natuurcentrum Gorinchem. Hoewel covid-19 in eerste instantie flink roet in het eten leek te gooien, is het toch gelukt om de week door te laten gaan, maar dan digitaal. Via de website en Facebookpagina van het Natuurcentrum iedereen meedoen aan de fossielenprijsvraag en een digitale versie van het Kabouterpad, of natuurknutselen aan de hand van een instructievideo van educatiemedewerker Serah Hoeks.

Alle activiteiten zijn gebaseerd op het onderwijsaanbod van het Natuurcentrum. Zo is het in elk seizoen mogelijk om met een klas, kinderfeestje of andere groep het Kabouterpad op het Natuurcentrum te boeken en de fossielenprijsvraag is een verwijzing naar de fossielenleskist die dit jaar volledig is vernieuwd. Deze en andere leskisten zijn te boeken door scholen, kinderopvang, bso’s en gastouders.

advertentie
advertentie