Afbeelding
De Doetsekom

Versoepeling openingstijden De Doetsekom

10 juli 2020 om 15:47 Recreatie

GIESSENBURG Met ingang van 11 juli versoepelt zwembad de Doetsekom in Giessenburg verder en zijn zowel abonnementhouders als bezoekers met een dagticket gedurende de hele dag welkom in het grootste openlucht zwembad van de Alblasserwaard.

,,Vanaf 11 juli is het toegestaan conform de richtlijnen van het RIVM om alle leeftijden tegelijkertijd toegang
te verlenen tot ons zwembad op eigen risico/ eigen verantwoordelijkheid. We hanteren hierbij de regel ‘1,5 meter afstand is altijd de norm - door afstand te houden, geven we elkaar meer ruimte'. We maken geen onderscheid tussen abonnementhouders of bezoekers die een dagticket of 12 strippenkaart bij de kassa kopen, wel bieden we banenzwemmers exclusief de ruimte in het diepe bad tijdens tijdsblok 1 en 3”, zegt Kees Commijs.

PAUZES ,,Van maandag tot en met vrijdag is het bad geopend van 10.00 – 20.00 uur en worden er twee pauzes ingelast. In het weekend is er ee pauze en sluit het bad om 17.00 uur. Tijdens dit half uur is het niet toegestaan om te zwemmen, wel mogen alle bezoekers recreëren op de ligweide en/of op het terras van Sportcafé ’t Kommetje. We roosteren deze pauzes bewust in uit het oogpunt van ‘goed werkgeverschap’ voor onze mensen in deze bijzondere periode. Ook gebruiken we deze pauze voor het schoonmaken en het desinfecteren van het sanitair en andere contactpunten”.

ACTIVITEITEN ,,Niet alle activiteiten kunnen doorgang hebben, maar waar mogelijk proberen we met bijdrage van De Halte en Giga Molenlanden toch een tof programma neer te zetten voor met name de jeugd. Zo staat er zaterdagmiddag 11 juli een buikschuifbaan op het programma en sluiten we het seizoen feestelijk af met een zwemdisco op zaterdag 29 augustus.”

Kijk voor de openingstijden en alle evenementen op www.dedoetsekom.nl

advertentie
advertentie