Afbeelding
Mika de Vrij

IFFG Buitenbios een groot succes

13 juli 2020 om 08:36 Film

GORINCHEM Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) maakte zaterdag 11 juli weer een doorstart met haar Pop Up in de Lingewijk in Gorinchem. De buitenvertoning met de romantische film A Rainy Day in New York van Woody Allen was binnen een paar dagen volgeboekt. De 90 bezoekers genoten op het grasveld achter de JP Waale school van de 50ste Woody Allen film op het grote doek. 

Door de omstandigheden moesten filmliefhebbers een paar maanden wachten op de wereldcinema programmering van het IFFG, maar zij kunnen deze zomer hun hart weer ophalen. Het IFFG heeft per vertoning een beperkt aantal plaatsen maar zorgt dat er steeds verschillende doelgroepen een plekje kunnen bemachtigen. Zo is er in de vakantie ook film voor de kinderen en jongeren, resp. in het Natuurcentrum en In de Ruimte.

Op 23 juli toont het IFFG ’s middags de kinderfilm Mijn bijzonder rare week met Tess. Voor volwassenen draait ’s avonds de schitterende documentaire Honeyland. Voor jongeren is er de film As I open my Eyes, met een nagesprek met de filmmaker Catherina Iosifidis. Eind augustus staan er nog meer verrassende films in de buitenbiosagenda. Check het programma via de Facebookpagina IFFG of de website iffg.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie