CDA Janneke van Oversteeg en Lennert Onvlee met dirigent Yavin Groenewegen
CDA Janneke van Oversteeg en Lennert Onvlee met dirigent Yavin Groenewegen De Bazuin

CDA Gorinchem zet De Bazuin in het zonnetje

16 juli 2020 om 15:33 Nieuws Deel je nieuws

Het fraaie clubgebouw van de Koninklijke Harmonie De Bazuin aan de Dalemwal is recent voorzien van 40 zonnepanelen. Met de aanschaf van deze panelen zullen de jaarlijkse energiekosten voor de vereniging enorm reduceren en levert een mooie bijdrage aan gebruik van duurzame energie.

 

Het CDA Gorinchem heeft dit project van De Bazuin financieel ondersteund aangezien zij door de Corona kosten hadden bespaard door onder andere veel digitaal te overleggen en te vergaderen. Lennert Onvlee en Janneke van Oversteeg, raadsleden van het CDA in Gorinchem, overhandigde dedirigent van het jeugdorkest Yavin Groenewegen (de jeugd heeft immers de toekomst) een fraaie bos zonnebloemen en de toezegging van één zonnepaneel voor het zonnepanelen project. De teller staat hiermee op 12 zonnepanelen!

Extra financiële steun is nodig

De doneeractie voor deze zonnepanelen is in volle gang. Op dit moment zijn er 12 “verkocht’. Een zonnepaneel koop je voor € 400.- / 1/2 voor € 200.- / 1/4 voor € 100.- en een 1/8 zonnepaneel voor € 50.-. De verenigingen kan nog wel wat financiële ondersteuning gebruiken. Stort uw bijdrage op NL79 RABO 0139 0565 72 t.n.v. Stichting vrienden De Bazuin.

 

advertentie
advertentie