Scan en doneer direct
Scan en doneer direct QR-code

Helpt u mee met de KWF-collecte?

24 augustus 2020 om 11:41 hartenziel Deel je nieuws

Tegelijk met de scholen start ook de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Ook in Gorinchem wordt weer huis-aan-huis gecollecteerd. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm, op anderhalve meter afstand van de voordeur en door contactloos doneren. “De collecte is dit jaar extra belangrijk, want de coronacrisis heeft de kankerpatiënt hard geraakt”, zegt Carola Verbraak, coördinator van collecteteam Gorinchem. “Daarnaast is het KWF tientallen miljoenen euro's misgelopen doordat evenementen zoals Alpe d' HuZes en de Elfstedenzwemtocht niet door konden gaan. We hopen dan ook dat Gorcummers gul geven.”

We komen in alle wijken nog collectanten tekort, dus meld je snel aan om te helpen. Het collecteren gebeurt op een veilige manier, dus doe mee om geld in te zamelen dat het KWF kan besteden voor onderzoek naar betere medicijnen, maar ook voor meer zorg voor patiënten en hun naasten.

Behalve een donatie met contant geld is ook contactloos via een QR-code geld over te maken. De gever kan deze code scannen met zijn mobiele telefoon en zo een gift overmaken.

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur, via je mobiel of door een online collectebus aan te maken? Meld je direct bij de collecte-coördinator van Gorinchem aan: carola.verbraak@kpnmail.nl of 06-44 902 502. Dit kan zelfs nog tijdens de collecteweek die tot en met 5 september duurt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het landelijk vrijwilligers steunpunt via 020-5700 590.

Collectante voor KWF
advertentie
advertentie