In Stijl Interieurontwerp & StylingDillenburgstraat 124205 BP Gorincheminfo@instijlinterieurstyling.nlwww.instijlinterieurstyling.nl
In Stijl Interieurontwerp & StylingDillenburgstraat 124205 BP Gorincheminfo@instijlinterieurstyling.nlwww.instijlinterieurstyling.nl Marieke Vroegh

Even voorstellen: Marieke Vroegh

25 augustus 2020 om 15:44 Zakelijk

GORINCHEM ,,Inrichten is meer dan alleen het meubilair in een ruimte plaatsen. Het gaat om het creëren van eenheid en harmonie.” Dat is het motto van In Stijl Interieurontwerp & Styling. De komende maanden neemt Marieke Vroegh ons mee in de wereld van interieurontwerp en styling, zowel particulier als zakelijk.

,,Wat een bijzondere tijd maken we allemaal mee. Toch krijg ik ook in deze tijd veel leuke opdrachten. Mensen zitten of werken thuis en kijken ineens heel anders tegen het interieur aan. Klusjes zijn nog niet gedaan of na de zomervakantie kijk je met een nieuwe en frisse blik naar je interieur. Je bedenkt ineens: ‘Ik ben toe aan een nieuw interieur of een aanpassing hiervan!’ Maar waar begin je? Met In Stijl Interieurontwerp & Styling helpen we graag met een passend én verrassend advies dat aansluit bij uw wensen.

Door een ervaren persoon op het gebied van interieurontwerp in te schakelen, kom je uit jouw eigen vicieuze cirkel. Vaak wordt een interieur ingedeeld op de manier waarop de meubels stonden bij de vorige bewoners van het huis. Je hebt geen idee hoe het anders zou kunnen. Een van de belangrijkste en leukste dingen van mijn werk is dan ook de bewoners goed te leren kennen. Wie wonen er? Waar houden ze van? En wat is belangrijk in hun dagelijks leven? Zo kan ik me in de mensen verdiepen en een passend advies geven.

Hoe ik dat doe? We starten met een sfeercollage, waarin we afbeeldingen verzamelen van sferen die je aanspreken. Wellicht heeft je partner een andere smaak dan jij? Door elke bewoner zijn of haar eigen plaatjes te laten verzamelen, krijg ik een goede indruk van de woonstijl die bij jou past.

Daarbij is de indeling van de ruimte een van de belangrijkste basispunten. Hoe komt een ruimte het best tot zijn recht? Hoe valt het licht het mooist naar binnen? Hoe blijft je interieur stijlvol, maar ook functioneel? We bespreken samen de wensen, waarna ik passende tips en adviezen geef. Met stoffen en kleurstalen zoeken we de mooiste combinaties uit en bekijken we of we iets toe kunnen voegen aan het meubilair.

Dit alles maakt veel enthousiasme los. Niet alleen bij mij om aan de slag te gaan, maar ook bij de bewoners, die vaak niet kunnen wachten op het eindresultaat. Zo zorgen we er samen voor dat jij weer kunt genieten van een heerlijk interieur. Want een fijn thuis is nog nooit zo belangrijk geweest.”

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van interieuradvies? Bekijk dan de pakketten op de website www.instijlinterieurstyling.nl of neem gerust een contact op via info@instijlinterieurstyling.nl.

advertentie
advertentie