Afbeelding
De Lotto

Inwoner Gorinchem wint 2,5 miljoen met Lotto Jackpot

13 september 2020 om 09:49 Overig

GORINCHEM Een inwoner van Gorinchem heeft afgelopen zaterdagavond 12 september de Lotto Jackpot van maar liefst 2,5 miljoen euro gewonnen. De nieuwe miljonair had alle zes de getallen goed voorspeld. De winnende getallen zijn 6 - 12 - 19 - 26 - 28 - 33.

Nog maar een paar dagen geleden, op 10 september, won iemand uit Gorinchem een miljoen euro, die inwoner speelde mee met Staatsloterij.

EERSTE HULP BIJ GELUK De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd op kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lotto een onderdeel van is. De kersverse winnaar ontvangt hier ‘Eerste Hulp bij Geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

,,Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond, als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden”, zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. ,,We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!”

Het is de 6e keer dit jaar dat de Lotto Jackpot is gevallen. Op 5 september viel de Lotto Jackpot in gemeente Twenterand, op 15 augustus in Ermelo en in Rotterdam, op 11 juli in Amsterdam, op 20 juni in de gemeente Laarbeek en op 9 mei viel de Lotto Jackpot ook in Rotterdam.

Lotto is een spel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.

advertentie
advertentie