Samantha de Haas, eigenaresse Virtuflex
Samantha de Haas, eigenaresse Virtuflex SCS Creative

Virtuele kantoorondersteuner Virtuflex opent deuren

5 oktober 2020 om 15:15 Sport Deel je nieuws

In tijden van Corona een eigen bedrijf beginnen, dat vergt lef en een portie creativiteit. Toch heeft Samantha de Haas uit Gorinchem het aangedurfd met haar onderneming Virtuflex, gericht op kantoorondersteuning voor ZZP-ers en het MKB.

“Door de omstandigheden van de afgelopen maanden heb ik ingezien dat een onderneming gericht op online support, ondernemers kan helpen hun focus te leggen op wat voor hun bedrijf écht belangrijk is. Ik heb nu ruime ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning en daarnaast richt ik mij op social media support, content- en website design. Met het dienstenaanbod van Virtuflex hoop ik andere ondernemers te helpen de juiste balans in hun leven weer terug te vinden. Samen wil ik zoeken naar positieve manieren om het werken leuk en overzichtelijk te houden en dat kan ook zeker een samenwerking op afstand.”

In deze tijden biedt een online service de uitkomst om te kunnen werken op afstand en vanuit huis. Virtuflex biedt een veelzijdig pakket aan met o.a. office- en social media support, websitedesign en het maken van content en logo’s.

De lancering van deze online dienst is op zaterdag 10 oktober 2020.

 

advertentie
advertentie