Afbeelding
Politie Lek en Merwede

Politie zoekt camerabeelden en getuigen inbraak in Gorinchem

6 oktober 2020 om 14:20 Inbraak

GORINCHEM Op vrijdag 2 oktober omstreeks 04.40 uur heeft er een inbraak in een kledingwinkel aan de Arkelstraat in Gorinchem plaatsgevonden. Onbekenden kwamen met een auto aangereden en reden vanaf de Kortendijk en parkeerden deze vermoedelijk op de Kabeljauwsteeg. Meerdere personen zijn hierop, na het open breken van een deur, de winkel binnen gegaan en hebben meerdere dure jassen meegenomen.

Hierop is men met het voertuig weggereden over de Kortendijk in de richting van de Langendijk. Hierna heeft men vermoedelijk het centrum in de richting van de Hoogstraat en de Burgstraat verlaten. De politie heeft een buurtonderzoek verricht en er zijn camerabeelden opgevraagd.

Wie in bezit is van camerabeelden die uitkijken op de Kortendijk, Kapelsteeg, Kabeljauwsteeg, Appeldijk, Burgstraat en/of de Hoogstraat kan contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Wie getuige is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken, kan bellen met 0900-8844 of een privébericht sturen via de Facebookpagina van politie Lek en Merwede.

advertentie
advertentie