Marieke VroeghIn Stijl Interieurontwerp & StylingDillenburgstraat 124205 BP Gorincheminfo@instijlinterieurstyling.nlwww.instijlinterieurstyling.nl
Marieke VroeghIn Stijl Interieurontwerp & StylingDillenburgstraat 124205 BP Gorincheminfo@instijlinterieurstyling.nlwww.instijlinterieurstyling.nl Marieke Vroegh
De Interieurstylist

Jouw interieur klaar voor het najaar

13 oktober 2020 om 09:58 Zakelijk

GORINCHEM ,,Inrichten is meer dan alleen het meubilair in een ruimte plaatsen. Het gaat om het creëren van eenheid en harmonie.” Dat is het motto van In Stijl Interieurontwerp & Styling. De komende maanden neemt Marieke Vroegh ons mee in de wereld van interieurontwerp en styling, zowel particulier als zakelijk.

De zomer heeft plaats gemaakt voor de herfst en daarmee verplaatsen we ons leven steeds meer van buiten naar binnen. Met de start van het najaar vinden we het fijn om het in huis extra gezellig te maken en om er in die koudere maanden toch warmpjes en knus bij te zitten. De zomerse accessoires en kleuren maken plaats voor warme herfsttinten en -materialen. Een van de woontrends voor dit najaar is: Back to Earth. Een naturel basis met bruintinten die zorgen voor verbinding met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Kortom: tijd voor aanpassingen van het interieur!

WOONMAAND Oktober is de ‘Woonmaand’ en daarin presenteren vele woonwinkels hun nieuwe collecties. Daaruit valt al heel veel inspiratie te halen, maar in deze maanden ploffen ook talloze folders door de brievenbus met vele aanbiedingen en kortingen bij héél veel verschillende woonwinkels. De folders staan bomvol kortingen en aanbiedingen van woonitems voor jouw woonkamer of andere kamers in het huis. Fijn dat deze folders er zijn, want het bezoeken van een woonbeurs zit er dit jaar eventjes niet in. Wél zijn er online diverse digitale beurzen te vinden waar inspirerende items of lezingen worden gegeven op het gebied van interieur. Zo doe je toch nog de inspiratie op die nodig is voor dit najaar!

Maar wat verander je? Je hoeft daarbij niet meteen te denken aan grote veranderingen en hoge kosten. Een metamorfose is namelijk zo gemaakt. Vaak zit het in de kleine aanpassingen van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe kleur op die ene muur, andere kleur kussenhoezen, plaids in zachte stoffen op de bank of een lekker warm vloerkleed aan je voeten.

GROOTS RESULTAAT Ook kaarsen geven in deze dagen een gezellige sfeer. Kies er bijvoorbeeld eens voor om ze in een groepje bij elkaar te zetten. Vervang ook het verse boeket dat in de zomer zorgt voor veel vrolijkheid voor een grotere vaas met gedroogde bloemen of grassoorten. Dit geeft direct het warme gevoel dat past bij het najaar. Het lijken misschien kleine aanpassingen, maar deze zorgen wel voor een groots resultaat.

Wil jij ook een interieur dat klaar is voor het najaar? Neem dan gerust eens contact op via info@instijlinterieurstyling.nl. Voor inspiratie kun je ook terecht op onze website www.instijlinterieurstyling.nl of op onze Instagrampagina: @instijlinterieurstyling.

advertentie
advertentie