Het team van Hubo Werkendam.
Het team van Hubo Werkendam. Hubo Werkendam

Multimate is vanaf nu: Hubo Werkendam

13 oktober 2020 om 15:13 Zakelijk

WERKENDAM Het is zover: Multimate Werkendam is vanaf donderdag 15 oktober Hubo Werkendam. Deze gebeurtenis wordt minder feestelijk gevierd dan aanvankelijk gepland, maar eigenaar Bas Ritmeester heet klanten van harte welkom om te profiteren van twintig procent korting tijdens deze heuglijke gebeurtenis.

Al sinds Kerstmis 2019 hebben Ritmeester en zijn team de overgang van Multimate naar Hubo in gang gezet en donderdag 15 oktober gaat de bouwmarkt aan de Werkendamse Vierlinghstraat 9-11 voor het eerst open als Hubo Werkendam. De vertrouwde en uitstekende service blijft ondanks de naamsverandering gewoon hetzelfde. ,,We doen het hier altijd net even iets anders dan andere bouwmarkten”, zegt Ritmeester.

,,We richten ons bijvoorbeeld veel meer op montage en het ontzorgen van onze klanten. We komen gratis bij de mensen thuis om in te meten en we monteren vervolgens ook. De kasten op maat van Raffito, kranen, kozijnen plafonds: noem het op en wij monteren het. Dat doen we al jarenlang met onze eigen mensen, waardoor we snel kunnen schakelen. Dat was zo en dat blijft zo. Met duidelijke prijzen en duidelijke afspraken”, verzekert Ritmeester.

Maar Hubo Werkendam wordt niet alleen een bouwmarkt waar je alleen even binnenloopt voor een schroefje en direct weer vertrekt. Een bezoekje aan Hubo Werkendam wordt meer een beleving: ,,We hebben in het hart van de winkel een maatwerkplein, waar mensen ideeën op kunnen doen op het gebied van bijvoorbeeld kasten. Maar ook op het gebied van onder meer zonwering, badkamermeubelen, kozijnen en deuren. Ook richten we ons nog meer op het zelfstandig wonen met hulpmiddelen voor in huis, zoals toiletbeugels. Deze kunnen we in de winkel demonstreren. Waar we voorheen veel konden vertellen over onze producten, daar kunnen we het nu ook laten zien”, vertelt Ritmeester verheugd.

DECORATIEPLEIN Ook qua decoratie is de keuze uitgebreid. ,,We hebben een decoratiehoek met allerlei hebbedingetjes. ‘Wacht even, nog even hier kijken’. Dat willen we creëren: dat mensen rustig rondlopen met een kopje koffie, inspiratie opdoen en rondsnuffelen”, aldus Ritmeester, die met de nieuwe winkel ook beschikt over een groter assortiment: ,,Meer producten, meer sfeer: gewoon een compleet frisse winkel.”

Ritmeester heet klanten van harte welkom in de vernieuwde winkel, waar op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober ook nog korting te scoren is.

,,Op deze dagen krijgen klanten twintig procent korting. Hopelijk kunnen we er op een later moment nog een feestelijk moment van maken”, aldus Ritmeester, die ook mensen uit Gorinchem en omstreken van harte uitnodigt om de Merwedebrug over te steken. ,,Het is slechts tien minuutjes rijden, maar dan vind je als klant wel een bouwmarkt waar je ontzorgd wordt en ook de montage kan laten uitvoeren door vakmensen.”

advertentie
advertentie