Van boterkoek en gevulde koek tot en met pepernoten en gevulde speculaas: bakkerij Van der Grijn introduceert GrijnPost.
Van boterkoek en gevulde koek tot en met pepernoten en gevulde speculaas: bakkerij Van der Grijn introduceert GrijnPost. Privé

Lekkernijen van bakker Van der Grijn komen naar je toe

18 oktober 2020 om 18:37 Zakelijk

GORINCHEM Van boterkoek en gevulde koek tot en met pepernoten en gevulde speculaas: bakkerij Van der Grijn introduceert GrijnPost. Gegarandeerd een dankbare ontvanger! Want wat is er leuker dan deze bakkerspost vers en geurend op je deurmat te krijgen?

door Eline Lohman

Juist in deze tijd is het fijn om een ander even te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Die tante die zo ver weg woont, of die vriendin die jarig is maar die je niet kunt bezoeken vanwege het coronavirus. Iemand blij maken met iets lekkers kan nu met GrijnPost. Boterkoek, gevulde koek, gevulde speculaas, pepernoten en een kerstbrood: het kan allemaal gekozen worden als speciaal brievenbuspakket om te laten versturen.

KEUZE UIT VIJF PRODUCTEN Wie kiest voor GrijnPost, kan kiezen uit twee onderdelen: de pakketpost en de nieuwe brievenbuspost. Bij de brievenbuspost is er keuze uit vijf producten: boterkoek, gevulde koek, gevulde speculaas, pepernoten en een kerstbrood. Deze producten zijn via de webshop te bestellen en kunnen worden verstuurd naar één of meerdere adressen in heel Nederland en in overleg ook in het buitenland. Het is mogelijk om er een kaartje bij te doen met een speciale boodschap. De brievenbuspost is zowel makkelijk voor degene die het bestelt als voor degene die het pakket ontvangt, omdat je er niet thuis voor hoeft te blijven. Het is geen tijdelijke actie, maar het idee is wel ontstaan tijdens deze coronaperiode, vertelt Arto van der Grijn. ,,Omdat veel mensen thuis zitten en we allemaal op afstand van elkaar zijn, zien we dit als een mooie manier om de afstand te overbruggen, zodat een bedankje of een lieve boodschap toch overkomt. De post kan voor iedereen zijn: familie, kennissen, vrienden of juist collega’s. Met GrijnPost willen we verder inspelen op de thuiswerkers, het niet kunnen houden van (kerst)borrels of andere bijeenkomsten op het werk. Op deze manier kunnen ondernemers hun personeel op een veilige en lekkere manier bedanken voor hun flexibele inzet. Het is een alternatief bedankje op een veilige afstand, voor zowel particulieren als bedrijven.”


GEMAKKELIJK EN LEKKER Arto is blij dat hij lekkere bakkerswaren bij mensen thuis kan laten bezorgen, op een manier die helemaal van nu is. ,,Het begint in onze eigen bakkerij in Groot-Ammers, waar onze bakkers vol passie met de bestellingen aan de slag gaan en de verschillende producten in speciale vormen bakken. Vervolgens verpakken we de producten in een passende verpakking, zodat we zeker weten dat de bakkerspost goed aankomt. Ook wij regelen de verzending. We werken met onze eigen bekende en gewaardeerde recepten. We willen de kwaliteit leveren die men van ons gewend is, maar dan in een ander formaat. Het gemak voor de consument staat voorop - het is heel makkelijk en dat is het grote voordeel van GrijnPost. Ook een werkgever heeft er nauwelijks zorg aan. Na de bestelling doen wij de rest. Zo kunnen mensen heel gemakkelijk iets voor een ander doen. Dat fijne gevoel van waardering aan iemand kunnen geven moet ook in deze tijd gewoon mogelijk zijn.”

BESTELLEN Bestellingen voor 23.00 uur worden dezelfde nacht gebakken en de eerstvolgende werkdag verzonden. Kijk voor de verschillende producten en mogelijkheden op: www.vandergrijn.nl/webshop/brievenbusverzending. Wil je meer informatie laat dit weten via info@grijnpost.nl of neem contact op met één van de winkels.

Ook pepernoten kunnen bezorgd worden.
Gevuld speculaas is een van de keuzemogelijkheden.
advertentie
advertentie