Vrijwilligers van GKV bezorgden zo'n honderd ontbijtjes, Edwin Bos neemt het ontbijtje in ontvangst van Anouk van Velsen
Vrijwilligers van GKV bezorgden zo'n honderd ontbijtjes, Edwin Bos neemt het ontbijtje in ontvangst van Anouk van Velsen GKV Economics

Ludieke sponsoractie met GKV ontbijtjes

18 oktober 2020 om 16:30 Overig

GORINCHEM - Met het sluiten van de sportkantine moest GKV Economic op zoek naar andere, extra inkomsten. Maar wat moet je bedenken om leden en niet-leden zover te krijgen om aan een actie mee te doen?

Simpel: door anders dan anderen te zijn. Er moest iets bedacht worden wat leuk, apart, coronaproof en ludiek is. En zo ontstond het idee voor “Het GKV ontbijt”. Stel je eens voor, een ontbijtpakketje voor twee personen met vers afgebakken croissantjes, pistoletjes, gekookte eitjes, fruit, beleg én een fles vers geperste jus….. Je krijgt er spontaan trek van! En de mogelijkheid om thuis te laten bezorgen!

Supermarkt PLUS Elbert van den Doel heeft ons GKV fantastisch geholpen om dit ludieke idee uit te voeren. In het weekend van 17 en 18 oktober zijn honderd pakketten afgehaald of bezorgd. Een groot succes, met dank aan Elbert van den Doel en alle vrijwilligers van GKV Enomics, die hieraan hebben meegewerkt.

advertentie
advertentie