Frans Paap, Leo van Vliet,  Marcel van Maastrigt en Pim Kamstra bij het tekenen van de overdracht
Frans Paap, Leo van Vliet, Marcel van Maastrigt en Pim Kamstra bij het tekenen van de overdracht Karin Kamstra

Skiff Sleeuwijk in bruikleen bij WSW Woudrichem

19 oktober 2020 om 08:56 Overig

SLEEUWIJK - De St. Alyes Skiff van Sleeuwijk is zaterdag overgedragen aan de WSV Woudrichem. De voorzitter van de WSV Woudrichem, Frans Paap, en roeicommissaris, Leo van Vliet, hebben met de initiatiefnemers uit Sleeuwijk, Marcel van Maastrigt en Pim Kamstra de bruikleen overeenkomst getekend.

Door de Sleeuwijkse Skiff in bruikleen te geven aan de WSV Woudrichem, kunnen meer mensen gebruikmaken en genieten van de roeisport en draagt de WSV de verantwoordelijkheid voor de Skiff.

De realisatie van de Sleeuwijkse Skiff is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal certificaathouders, de Hubo in Sleeuwijk die een loods beschikbaar gesteld heeft als bouwlocatie, Ottevanger Accountancy die de trailer gesponsord heeft, Spronk & Services die de roeiriemen voor zijn rekening heeft genomen en niet te vergeten een heel enthousiast bouwteam.

Het idee leeft dat de 21 dorpskernen in Altena per dorp een eigen roeisloep bouwen en vervolgens iedere dorp jaarlijks een regatta (roeiwedstrijd) organiseert. Wie meer wil weten over het bouwen van een skiff kan contact opnemen met Pim Kamstra, telefoonnummer 06 - 22 42 45 60 of via email: pim@factorylab.nl

advertentie
advertentie