Afbeelding
SONJA BRON

Renze Bergsma en Paul Nijssen treden toe tot Raad van Toezicht Syndion

23 oktober 2020 om 16:42 Zorg

GOIRNCHEM Renze Bergsma (44) en Paul Nijssen (39) zijn onlangs toegetreden tot de Raad van Toezicht van Syndion, organisatie voor dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking. De Raad van Toezicht van Syndion bestaat verder uit: Jeannet Schouten, Jeannette Schenk, Marjan Visser en Sjaak Kranendonk.

Paul Nijssen studeerde aan de Nyenrode Business Universiteit en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het financiële domein. Zijn expertise ligt op het gebied van begeleiden en initiëren van financiële transitietrajecten en financiering van gezondheidszorg. Naast lid van de Raad van Toezicht van Syndion is Nijssen onder andere CFO a.i. bij ICCO Coorporation, partner bij PN & Partners en lid van de Audit Commissies van het Vervangingsfonds en het Participatiefonds.

Renze Bergsma studeerde Verkeerskunde aan de internationale hogeschool Breda. Bergsma is een ervaren bestuurder met een lange carrière binnen het openbaar bestuur. Bergsma heeft onder andere als ambtenaar bij de gemeente Woudrichem en Werkendam gewerkt. Later werd hij wethouder en locoburgemeester in de gemeente Woudrichem. Als wethouder was hij onder andere verantwoordelijk voor de portefeuilles Gezondheidszorg, Jeugdhulp en Financiën. De Woerkumer is bovendien lid van de Provinciale Staten van de provincie Noord-Brabant.

Info: www.syndion.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie